Tegn dekorative doodle-sten

Lignende artikler

Doodle på sten
Dekorative doodle-sten af naturvejleder Sabine Jensen.

Det er så dejligt med sten… At gå på standen og samle smukke sten, som man kan putte i lommerne og mærke på, eller lægge i sine vindueskarme. Alle, som kan finde en sten, holde om en tusch, tegne en streg… kan tegne på sten.

Mon ikke mange af os har været ved stranden her i løbet af sommeren, og taget nogle flotte sten med hjem. Disse sten kan med lidt kreativitet blive til små kunstværker med “doodle”- udsmykning.
At tegne på sten er en næsten meditativ oplevelse og det er utrolig hyggeligt at eksperimentere med smukke mønstre og sjove motiver. Derudover får man også glæden ved at lægge stenene dekorativt i vindueskarmene, kønne skåle eller fade.

doodlesten
Du skal bruge:
• Sten i forskellige størrelser og med en glat overflade
• En egnet tus f.eks Medallion Drawing Pen str. 0.3 (ugiftig, lysægte og vandfast)

*)Doodle: Oprindeligt at tegne kruseduller. Doodling er et relativt nyt begreb inden for krea-verdenen og har ligefrem udviklet sig som en udtryksform inden for kunst.

ANNONCE
ANNONCE Kopiér
ANNONCE
ANNONCE

Seneste artikler

Det kribler og krabler i foråret. Tag ud og vær med.

Foråret er fyldt af liv - og krible krable. Tag med ud blandt de helt små dyr, der gemmer på masser af store overraskelser....

Fire truede fuglearter bliver fredet for jagt i Danmark!

Miljøminister Lea Wermelin har netop besluttet at stoppe jagt på tre globalt truede fuglearter og en art, der er i tilbagegang...

Når den venstresnoet lian snor sig højre om!

Forvirret? Så er du ikke den eneste. Dansk botanik går nemlig mod strømmen, hvis man sammenligner med ingeniører, arkitekter - og botanikere...
Annonce
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close