Om naturmagasinet

NaturGuide.dk er et af Danmarks største netmagasiner om dansk natur og friluftsliv. Naturmagasinet har til formål at inspirere til friluftsliv og udbrede kendskabet til Danmarks natur, flora og fauna.

NaturGuide.dk har base højt oppe på Jyllands skuldre nær Danmarks største naturområder - tæt på Nationalpark Thy, Hanstholm Vildtreservat, Vejlerne og Bulbjerg.

Artiklerne skrives primært af naturfaglige skribenter, men også af erfarne naturfotografer baseret på "first hand"-oplevelser i felten.

Fælles for vores hold er, at vi holder af naturen og er aktive naturbrugere - som fotograf, jæger, dykker, lystfisker, svampesamler og formidlere. Naturmagasinet er upolitisk og udgives af VisitNature.

Om naturmagasinet NaturGuide.dk
Marianne Riis Lisborg er redaktør på naturmagasinet NaturGuide.dk, der skriver om Danmarks natur og dyreliv - samt friluftsliv og udeoplevelser. Vi tester også grej, beklædning og udstyr med gode råd og tips.

Hver uge nye artikler

Altid mere end 1500 gratis artikler

Vi skriver om alt fra havens dyreliv til universets gåder. Vi tilstræber at illustrere med de bedste fotos fra danske og europæiske naturfotografer.

Grej og udstyr