Skal vi samarbejde?

SOCIALE MEDIER: Influencer marketing med en rigtig event? Vores speciale er natur og friluftsliv. Skal vi tage dit produkt med på tur i ÆGTE rammer?

Troværdighed og ærligt indhold er kerneværdier for os på NaturGuide.dk. "Regntøjet skal tåle vand!" Derved får vores opslag reelt en brugbar værdi for vores engagerede følgere.

Samarbejde med outdoor influencer

Kontakt mig og hør mere om mulighederne for et gensidigt værdiskabende samarbejde!

Marianne Riis Lisborg

Ring 4077 7210 eller skriv til mr@visitnature.com

I nfluencer marketing er oftest et samarbejde mellem kampagne og én influencer m/k. Hos os er vi flere ansigter under samme hat med mere bredde - og samhørighed som individer, makkerpar og familie, men vi står for det samme: Vi formidler udeoplevelser, natur og friluftsliv. Med andre ord har vi plads til både herrestøvler, dametøj og børnesko. Du kommer med produktet. Vi leverer en illustreret, personlig fortælling fra den virkelige verden!

Ægte, troværdigt og ærligt!

Ude er vi på hjemmebane

Vidste du at du kan kombinere reelle artikler på NaturGuide.dk med vores sociale medier?

NaturGrafik
Illustreret af NaturGrafik.dk

Troværdighed og ærligt indhold er en kerneværdi for os på NaturGuide.dk. Vi modtager gerne tøj, grej og udstyr fra producenter og butikker, der ønsker deres varer afprøvet og omtalt.

Test: 2-i-1 basis-lag, der både holder dig tør og varm

Ny 2-i-1 underbeklædning (baselayer) fra Helly Hansen, der kombinerer varm uld med et sved-transporterende inderlag. Vi tester Lifa Merino Midweight. Lifa Merino Midweight 2-i-1 Vi har...