Rene hænder uden vand?

“Wash without water” – vask hænder uden vand! Sådan lyder et dansk desinfektion-produkt som vi efterhånden har afprøvet ved flere lejligheder.

Clean-hands-gelen kommer i en lille, praktisk, solid beholder, der kan betjenes med én hånd.

Som aktiv naturbruger, jæger og lystfisker har jeg selvfølgelig prøvet det utallige gange – at få beskidte hænder derude! Det hører med! Der er dog rigtig mange situationer, hvor det er rart at få hæderligt rene hænder igen.

Der er vel næppe nogen i den civiliserede verden, der ikke kender håndsprit efter at corona-pandamien ramte verden. Det ser det heldigvis ud til at vi er kommet på den anden side af, men allerede inden Covid-19 var på dagsordenen, var et dansk produkt fremme med et rensende, desinficerende produkt, der er yderst velegnet til at tage med i felten.

Solid beholder til felt- og rejsebrug. Kan betjenes med én hånd.

Der findes selvfølgelig mange forskellige desinfektion-gel, der dræber bakterier på håndfladerne, men jeg tilstår at jeg er glad for den praktiske “Clean Hands” fra danske Pierre Beauvais, der angiver at gelen dræber 99,9% af alle bakterier samt svampesporer, leverbetændelse, SARS, HIV og H1N1-virusinfektioner.

“Clean hands” fra Pierre Beauvais adskiller sig blandt andet ved at gelen kommer i en solid beholder, der tåler at blive klemt i rygsækken, kufferten eller en sidelomme uden man har håndsprit over det hele. Beholderen har både drejelåg og vippelåg og kan håndteres med én hånd, hvilket er ret praktisk.
“Clean hands” indeholder også klorhexidin til desinfektion af småsår, insektstik m.m. og er derfor oplagt i oppakningen, i bilen, på rejsen – og vil jeg mene, i familiens førstehjælpskasse. Indholdet af glycerin modvirker at hænderne bliver tørre.

Prisen er en kombination af indhold og beholder.

Beholderen indeholder 90ml. Du kan købe større mængder alm. håndsprit til en billigere pris, men for mig er det beholderen, der gør en forskel – og da man kun bruger lidt gel af gangen er der til rigtig mange udeture.

Mange situationer derude, hvor det kan være rart at få rene håndflader

Der er utallige situationer, hvor det er fedt lige at have en rensende, rengørende gel ved hånden. Har man besørget i det fri er der sjældent en håndvask til rådighed – og når der laves mad over bål er det en god regel med rene hænder når fødevarerne håndteres og senere indtages.

Jeg har haft glæde at “Clean hands” en tidlig sommermorgen efter en vellykket bukkejagt eller en sen aften ved åen, hvor ørreden renses for indvolde. Jeg kan også komme i tanker om talrige situationer, hvor jeg er på udetur med familien, f.eks. udedage i shelter eller telt. Ikke sjældent kommer børnene med et dyr de har fundet – lige fra en tudse til en død mus. Her kommer en lille smart desinfektion-gel ind i billedet som jeg de sidste par år har haft god brug af.

Nysgerrige børn i naturen piller i alt. Her er der fundet en frø. Inden madpakken indtages gnides håndfladerne lige i en lille klat “Clean Hands”, der dræber bakterier.

“Clean hands”-beholderen er i følge producenten støbt i miljøvenlige materialer, der ikke forurener. Ved affaldsafbrænding efter brug, bliver flaskens materialet til kuldioxid og vand.

Aktuelle annoncepriser og tilbud (opdateres hver uge)
TILBUD
Spar 12
Clean Hands - Wash Without Water (Oliven)
Clean Hands - Wash Without Water er helt perfekt til dig der tager på festival, elsker naturen eller bare gerne vil have rene, bakteriefrie hænder.
47,-
TILBUD
Spar 12
Clean Hands - Wash Without Water (Hvid)
Clean Hands - Wash Without Water er helt perfekt til dig der tager på festival, elsker naturen eller bare gerne vil have rene, bakteriefrie hænder.
47,-

Clean hands - rene hænder uden vand.
Clean Hands – rene hænder uden vand, er danskproduceret og bruges ifølge producenten bl.a. af forsvaret og Læger uden grænser.

Wash Without Water (”Clean Hands”) leveres i følge producenten bl.a. til Røde Kors, Læger uden Grænser, FN, Politi, forsvaret, NATO, der overalt på kloden, dagligt udsættes for smittefarer, hvor vand, sæbe, håndklæder og andre faciliteter ikke findes.

Jeg har gerne Clean Hands med i førstehjælpstasken.

Clean Hands-beholderen (90 ml) findes i 3 farvevarianter: Grøn, Sort og Hvid. Indholdet er det samme. Prisen ligger omkring 60 kr. for den solide beholder.

Kilde: pierrebeauvais.com, webapoteket.dk.

Mere fra NaturGuide.dk

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE