Velkommen til et forbedret naturmagasin

Kære læser

Som du sikkert har bemærket har naturmagasinet fået en større ansigtsløftning. Vi håber at I derude tager godt imod vores ændringer og nye funktionalitet. Naturmagasinet er relanceret i nyt design og har nu fået sin egen mobil-udgave, så du også kan læse NaturGuide.dk på farten.
Vi har desuden fået tilknyttet flere skribenter og endnu flere dygtige naturfotografer – og vi glæder os til at udgive endnu flere spændende artikler til dig.

NaturGuide.dk har længe været på Facebook, Google plus med flere, men nu kan du også finde os på Instagram, hvor vi flittigt vil poste spændende fotos fra Danmarks natur.

Forslag til forbedringer?

Vi har stadig mange tanker og ideer i støbeskeen bl.a. på baggrund af henvendelser fra jer læsere. Måske et forum på siden, hvor læserne kan stille spørgsmål? Måske et nyhedsbrev? Eller flere videoindslag, hvor du får fif til naturoplevelser og friluftsliv? Vi er glade for alle forslag til forbedringer, så skriv endelig til os.

Én målsætning bliver vi dog aldrig færdig med. Vi vil altid stræbe efter at illustrere NaturGuide.dk med de flotteste billeder vi kan skaffe. I mellemtiden glæder vi os meget til at byde dig velkommen til et forbedret webmagasin.

Lignende artikler

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE