Velkommen til et forbedret naturmagasin

Lignende artikler

Kære læser.
Som du sikkert har bemærket har naturmagasinet fået en større ansigtsløftning. Vi håber at I derude tager godt imod vores ændringer og nye funktionalitet. Naturmagasinet er relanceret i nyt design og har nu fået sin egen mobil-udgave, så du også kan læse NaturGuide.dk på farten.
Vi har desuden fået tilknyttet flere skribenter og endnu flere dygtige naturfotografer – og vi glæder os til at udgive endnu flere spændende artikler til dig.

NaturGuide.dk har længe været på Facebook, Google plus med flere, men nu kan du også finde os på Instagram, hvor vi flittigt vil poste spændende fotos fra Danmarks natur.

Forslag til forbedringer?
Vi har stadig mange tanker og ideer i støbeskeen bl.a. på baggrund af henvendelser fra jer læsere. Måske et forum på siden, hvor læserne kan stille spørgsmål? eller flere videoindslag, hvor du får fif til naturoplevelser og friluftsliv? Vi er glade for alle forslag til forbedringer, så skriv endelig til os.

Én målsætning bliver vi dog aldrig færdig med. Vi vil altid stræbe efter at illustrere NaturGuide.dk med de flotteste billeder vi kan skaffe. I mellemtiden glæder vi os meget til at byde dig velkommen til et forbedret webmagasin.

NaturGuide.dk redaktionen.

ANNONCE

Seneste artikler

ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close