Flyv sommerfuglene ind!

Lignende artikler

Snerresværmeren er en af de smukke og lidt anderledes sommerfugle vi har i Danmark. Foto: Naturplakat.dk/Peder Strørup

De fleste elsker sommerfugle og Danmark har mange flotte og forskelligartede eksemplarer. Men flere af arterne er truet. Forskellige artsplakater er derfor sat i produktion til det formål, at hjælpe sommerfuglene.

3 eksempler på sommerfugleplakater. Foto: Naturplakat.dk/Peder Strørup.

Biologisk mangfoldighed.
Det er forår og de første sommerfugle er allerede kommet frem. Den danske natur rummer mange smukke og forskellige arter og det er altid en oplevelse, at se dem flyve rundt i naturen. Men flere af arterne er truet som eksempelvis Rødlig Perlemorsommerfugl. Der er derfor behov for at sikre en bedre beskyttelse af den danske natur.
For at sætte fokus på arterne og den biologiske mangfoldighed har Naturplakat.dk lavet en række artsplakater med danske sommerfugle. Ved at købe plakaterne får man derved ikke kun sommerfuglene helt ind i stuen, men man støtter samtidig også sommerfuglene og den danske natur.

Plakaterne kan ses og købes hos Naturplakat.dk

Der findes også artsplakater med ferskvandsfisk.

Naturplakat.dk er en del af Naturbeskyttelse.dk som har til formål, at sikre en bedre beskyttelse af den danske natur. Overskuddet fra plakaterne går derfor til at formidle viden om dansk natur.

MR/

Kilde: pressemeddelelse fra Naturplakat.dk

Seneste artikler

Boganmeldelse: På sheltertur

På sheltertur. En guide til nære oplevelser i naturen. Læst og vurderet af Niels Dahlin Lisborg Friluftsliv har fået et stigende tag i den danske befolkning....

Naturen i december

December er årets mørkeste tid og dog også måneden, hvor mørket vender og dagene langsomt begynder at tiltage i længde. December er opkaldt efter...

Lav nemt selv brændte mandler over bål eller grill.

Brændte mandler hører normalt julen til, selvom de er lækre året rundt. Den traditionelle juleknas tilberedes ofte udendørs på markeder eller ved boder på...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close