Flyv sommerfuglene ind!

Snerresværmeren er en af de smukke og lidt anderledes sommerfugle vi har i Danmark. Foto: Naturplakat.dk/Peder Strørup

De fleste elsker sommerfugle og Danmark har mange flotte og forskelligartede eksemplarer. Men flere af arterne er truet. Forskellige artsplakater er derfor sat i produktion til det formål, at hjælpe sommerfuglene.

3 eksempler på sommerfugleplakater. Foto: Naturplakat.dk/Peder Strørup.
Biologisk mangfoldighed.
Det er forår og de første sommerfugle er allerede kommet frem. Den danske natur rummer mange smukke og forskellige arter og det er altid en oplevelse, at se dem flyve rundt i naturen. Men flere af arterne er truet som eksempelvis Rødlig Perlemorsommerfugl. Der er derfor behov for at sikre en bedre beskyttelse af den danske natur.
For at sætte fokus på arterne og den biologiske mangfoldighed har Naturplakat.dk lavet en række artsplakater med danske sommerfugle. Ved at købe plakaterne får man derved ikke kun sommerfuglene helt ind i stuen, men man støtter samtidig også sommerfuglene og den danske natur.

Plakaterne kan ses og købes hos Naturplakat.dk

Der findes også artsplakater med ferskvandsfisk.

Naturplakat.dk er en del af Naturbeskyttelse.dk som har til formål, at sikre en bedre beskyttelse af den danske natur. Overskuddet fra plakaterne går derfor til at formidle viden om dansk natur.

MR/

Kilde: pressemeddelelse fra Naturplakat.dk

Lignende artikler

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE