Skolebrug

skolebrug
NaturGuide.dk kræver ikke login. Siden kan være et godt udgangspunkt for elever til selv at gå på opdagelse i naturens verden online – og lære om biodiversitet og danske dyrearter.

NaturGuidens artikler må gerne bruges til undervisning og interne skoleopgaver.

NaturGuide.dk kræver ikke login. Siden kan være et godt udgangspunkt for elever til selv at gå på opdagelse i Danmarks natur online – og lære om biodiversitet og danske dyrearter. I skrivende stund rummer magasinet over 1000 gratis, tilgængelige artikler.

Det er vores håb, at NaturGuide.dk kan bidrage til at kombinere viden om naturen, via computeren og internettet, med praktiske oplevelser i naturen.
Lad eleverne hente inspiration og viden til biologiopgaven og lad Naturguide.dk være bindeleddet mellem moderne videnindsamling og gode gammeldags feltoplevelser.
Lær at skelne mellem hvepse og bier, frøer og tudser, snog og hugorm etc. eller søg blot et spændende dyr blandt de mange artikler.

NaturGuide.dk vil gerne bidrage i denne retning, hvor viden gøres tilgængelig om den fantastiske natur som Danmark, trods alt, rummer – og som vi kun via viden og kendskab kan værne om.
Med ønske om inspiration til oplevelser derude.

Marianne Riis
Redaktør

Lignende artikler

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE