Få oplevelser i Vores Natur

Lignende artikler

På tur i skoven. Foto: NaturGuide.dk

Vi er gået ind i en tid hvor dagene er blevet kortere, træerne smider bladene og vejret ofte viser sig fra en blæsende og regnfuld side. Men vi er også gået ind i en tid fyldt med spændende oplevelser og indtryk der bare venter på, at vi kommer og deltager.

Vores Natur har i fællesskab med en række foreninger, naturformidlere, naturcentre og museer samlet en masse aktiviteter og ture over det meste af landet, hvor de inviterer os alle sammen med ud i naturen til spændende oplevelser.

Find ture og aktiviteter nær dig her: Vores Natur

Tidligere artikelSvømmer hugorme?
Næste artikelLav hjemmelavede skumfiduser!
ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,111FansLike
2,493FølgereFølg

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close