Rekord lang straf for krybskytteri!

Lignende artikler

Rekordlang straf for krybskytteri i Sydafrika. Krybskytte idømt 77 års fængsel. Foto: Ikiwaner, Wikimedia Commons /NaturGrafik.
Rekordlang straf for krybskytteri i Sydafrika. Krybskytte idømt 77 års fængsel. Foto: Ikiwaner, Wikimedia Commons /NaturGrafik.

77 års fængsel for krybskytteri.

En krybskytte fra Sydafrika har modtaget den hidtil hårdeste straf for illegal jagt på næsehorn . Krybskytten Mandla Chauke blev i 2011 arresteret for at have dræbt 3 næsehornskalve i Kruger Nationalpark. Han er nu blevet idømt en straf på 77 års fængsel. Straffen er for krybskytteri, men den blev yderligere skærpet, da Chaukes medskyldige blev skudt og dræbt i forbindelse med anholdelsen. Det mente retten også var Mandla Chaukes skyld.
Den administrerende chef for SANParks (South African National Parks, red.) Abe Sibiva hilser dommen velkommen. Ifølge ham er det en stor triumf som kan opmuntre de folk, der arbejder hårdt i parkerne mod netop krybskytterne. Abe Sibia håber også på, at der kommer en stigning i antallet at hårde domme, samt et bedre samarbejde mellem de lande, hvor krybskytter udgør et stort problem.
Siden januar i år har Kruger National Park mistet 370 dyr på grund af krybskytter. De sydafrikanske myndigheder har i den forbindelse foretaget 62 anholdelser af mennesker som menes involveret i den ulovlige jagt.
/MR

Kilde: Wildlife Extra

Seneste artikler

ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close