Boganmeldelse: Pindsvin i haven.

Lignende artikler

Sådan får du en pindsvinevenlig have.

pindsvin_i_haven
Forsiden af pindsvinebogen.

Læst af naturskribent Søren Olsen.
Pindsvin er søde, hyggelige og nyttige dyr, og velkomne gæster i de fleste haver. Her spiser de løbebiller, regnorme, ørentviste og snegle med og uden hus. Blandt andet den iberiske skovsnegl, også kaldet dræbersnegl. Af og til kan de piggede dyr også finde på at tage for sig af ådsler. Men mange haveejeres ønske om at holde haven ryddet og ordentlig giver desværre trange kår for pindsvinet.

I bogen ”Pindsvin i haven” får man gode råd om, hvordan man kan gøre sin have pindsvinevenlig. Bogen giver desuden en masse nyttig viden om pindsvinet i almindelighed og vejledning om korrekt pleje. For eksempel må de ikke få komælk, da det indeholder mælkesukker (laktose), som de ikke kan fordøje. Det giver dem diarré og kan medføre betændelse i tarmen, som de kan dø af.
De mange fine billeder gør bogen til en fornøjelse i sig selv.

Monica Neumeier: Pindsvin i haven. 80 sider, 170 kr., Turbine 2016.

Seneste artikler

Ja, tak til normal sommertid om vinteren!

Natur- og friluftsfolk vil bevare sommertid - gerne året rundt. Svenskerne og nordmændene er overvejende enige: Skrot mørketiden. Havemøblerne frem - uret frem. Havemøblerne tilbage...

Derfor får efterårsskoven røde og gule farver

Vejret påvirker skovens høstfarver. De danske løvskove kan være et farveorgie i efteråret med oktober som højsæson inden bladene smides. Afhængig af træart og vejrforhold...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close