Boganmeldelse: Rødder & knolde – vegetarisk mad fra den sorte muld

Lignende artikler

Klimavenlig mad
Forsiden på “Rødder og knolde” En kogebog med inspirerende, klimavenlig mad.

Hvis man både ønsker en sund, næringsrig og nem kost, der ovenikøbet er klimavenlig, er den nye kogebog “Rødder & knolde” værd at læse.

Læst og vurderet af Marianne Riis.
Kogebogen er skrevet af Amanda Helberg og Eveline Johnsson, der begge er fra Sverige, hvor de tidligere har udgivet bogen ”Vegetarisk Junk Food”. Deres nye bog ”Rødder & knolde” er også udelukkende med vegetariske retter, men kødspisere skal indledningsvis ikke lade sig skræmme. Her er nemlig tiltalende opskrifter til både hverdag og mere festlige lejligheder.
De mange opskrifter, for der er mange i bogen, giver god inspiration til en ny måde at tilberede vores mange rodfrugter. Vores klima gør det relativt nemt at dyrke rodfrugter og netop her kommer den klimavenlige del ind i billedet. Nemlig ved at benytte lokale råvarer frem for at hente råvarer fra den anden side af kloden.

Bogen er flot illustreret.

Bogen er opdelt i flere afsnit hvor blandt andet festmad og hverdagsretter har hver deres. Bogen er tilført en del flotte og rustikke billeder, der virkelig giver lyst og inspiration til at kaste sig over de kødfrie retter. Faktisk glemmer man helt, at der er tale om en vegetarisk kogebog.

Rødder & knolde er bestemt en kogebog, der er værd at prøve kræfter med, her hvor dagene bliver mørkere, kortere og indbyder til næringsrige og spændende retter.

Annonce:
Køb bogen “Rødder & knolde” hos Saxo – hurtig levering.

Bogen indeholder mange spændende og nytænkte opskrifter.

Amanda Hellberg og Eveline Johnsson: Rødder & Knolde -vegetarisk mad fra den sorte muld, 190 sider, Vejledende pris: 269,95 kr., Turbine forlag 2018

Seneste artikler

Ja, tak til normal sommertid om vinteren!

Natur- og friluftsfolk vil bevare sommertid - gerne året rundt. Svenskerne og nordmændene er overvejende enige: Skrot mørketiden. Havemøblerne frem - uret frem. Havemøblerne tilbage...

Derfor får efterårsskoven røde og gule farver

Vejret påvirker skovens høstfarver. De danske løvskove kan være et farveorgie i efteråret med oktober som højsæson inden bladene smides. Afhængig af træart og vejrforhold...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close