Dansk honning kåret til verdens bedste

Lignende artikler

bistadeDansk honning kåret som verdens bedste på biavlernes internationale verdenskongres.

Dansk honning har længe været populært hos turister, der besøger landet. Og det er ikke uden grund. Dansk honning er nu kåret som verdens bedste.
Det er to fynske biavlere, der både vandt førstepladsen i kategorien fast honning og en andenplads i kategorien flydende honning.
Den flotte placering blev tildelt ved biavlernes verdenskongres Apimondia i Daejeon i Sydkorea.
Ikke mindre end 115 lande deltog i konkurrencen, hvor honningerne blev bedømt af et internationalt dommerpanel. Honningerne bedømmes både på smag, udseende og konsistens, og har forud for konkurrencen gennemgået en omfattende laboratorieanalyse, for at dokumentere deres renhed.

Glæde hos Danmarks biavlerforening.
Danmarks Biavlerforening glæder sig derfor også over sejren. “Danske biavlere laver et virkeligt godt håndværk, og har tradition for at drive biavl efter skånsomme metoder. Når bierne får adgang til arealer med en rig blomstring gennem hele sæsonen, kan vi i Danmark producere noget af verdens bedste honning.” fortæller Rune Havgaard Sørensen, sekretariatsleder i Danmarks Biavlerforening.
/NL

Kilde: Landbrug og Fødevarer.

Seneste artikler

Ja, tak til normal sommertid om vinteren!

Natur- og friluftsfolk vil bevare sommertid - gerne året rundt. Svenskerne og nordmændene er overvejende enige: Skrot mørketiden. Havemøblerne frem - uret frem. Havemøblerne tilbage...

Derfor får efterårsskoven røde og gule farver

Vejret påvirker skovens høstfarver. De danske løvskove kan være et farveorgie i efteråret med oktober som højsæson inden bladene smides. Afhængig af træart og vejrforhold...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close