Plaget af myg? Prøv dette trick!

Lignende artikler

lime_nelliker
Behagelige, naturlige dufte holder myggen væk!

Det dufter frisk af lime – og let krydret af nelliker. Ganske behageligt faktisk – men ikke hvis man er myg! Det har længe været velkendt at citrusolier har en vis virkning mod myg, men i Australien opdagede en mand at overskårede limefrugter kunne holde myggene på afstand! Han gjorde opdagelsen i forbindelse med at han lavede drinks udendørs. Senere supplerede han med nelliker, hvor nellikerne stikkes i limefrugterne – og opdagede at det tilsammen havde en endnu større afskrækning på myggene.

Her på NaturGuide.dk har vi endnu ikke efterprøvet konceptet, men verden over får limefrugt-tricket ofte gode anmeldelser. Nogle kommer endda med tilføjelser og foreslår f.eks. en buket lavendel sammen med halve overskårede limefrugter med nelliker i soveværelset. Det skulle holde de summende blodsugere borte.

Her på redaktionen vil vi teste limefrugterne sommeren over. Skriv gerne til os med dine egne erfaringer.

Se videoen herunder:

ANNONCE
ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,044FansLike
2,248FølgereFølg

Seneste artikler

Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close