Test: Fem stjerner til Aigle Woodypop gummistøvle til børn

Lignende artikler

Børne-gummistøvler i blødt naturgummi indbyder til aktiv leg i alt terræn.

Jagt- og naturinspireret gummistøvle til børn. Test af franske Aigle, der leverer varen i blødt naturgummi.

Af Marianne Riis. Artiklen er sponsoreret, men uafhængigt testet og vurderet af NaturGuide.dk.
Som mor til to aktive ude-drenge i den hurtigtvoksende alder, har jeg efterhånden afprøvet en del forskellige gummistøvler. De seneste par lod jeg mig friste af på et marked i sommers. Prisen var god, men desværre revnede støvlerne inden sommeren var ovre. Her i det tidlige efterår fik naturguide-redaktionen tilsendt et par børnestøvler til test, produceret af franske Aigle.

Naturgummi-støvlerne er blødere og mere smidige og behagelige end plastikstøvler. Sålerne afsætter et fint bladaftryk. Producentfoto.

Gummistøvler – plastik versus naturgummi.
Jeg fik mulighed for at teste støvlerne på min ældste søn på 5 år (str. 32). Dels derhjemme og i naturbørnehaven. Dommen stod umiddelbart hurtigt klar efter få dage. Disse Aigle Woodypop støvler er noget af det bedste vi har prøvet. Støvlerne er håndlavede i 100 % naturgummi. De er relativt lette og i sagens natur ikke så stive som plastik-gummistøvler.

Blødt skaft med justerbar lægspænde. Sål med kraftigt mønster.
Støvlerne er lidt højere i skaftet end de fleste andre børne-gummistøvler, hvilket sønnike på kanten af vandhullet synes var “mega-sejt”. Det længere skaft er ikke generende i kraft af den bløde naturgummi. Støvlerne har i øvrigt justerbart spænde i læggen der gør at støvlerne kommer til at sidde godt og om vinteren reducerer sne i støvlerne hos legende børn. Sålen har et kraftigt mønster – og sætter bl.a. et egeblad som aftryk, hvilket også var et hit, men dog af mindre praktisk betydning.

De grønne, jagtinspirerede støvler har højere skaft end de flest børnestøvler. Skaftet kan tilspændes omkring læggen.

Priser og modeller.
Støvlerne kan bl.a. købes hos Juniorgrej.dk, hvor prisen også er rigtig i forhold til flere andre forhandlere vi har besøgt. Prisen er her 400 kr., hvilket nok er lige i overkanten af hvad jeg normalt bruger på børnestøvler. I forhold til kvaliteten og den frihed støvlerne yder er prisen dog helt i orden. Og kigger vi på tilsvarende kvalitet til voksne fødder ryger prisen hurtigt over 1000 kr.
Modellen kan også fås med isolerende neopren, velegnet til vinterbrug, for 100 kr. ekstra.

Støvlerne er allerede min søns foretrukne fodtøj – om det er på tur med børnehaven eller til klatring i træer, hvor man ellers ikke synes støvler er velegnede. Fem stjerner herfra til Aigle Woodypop støvlen.

Støvlerne kan købes hos Juniorgrej.dk, der tilbyder fri fragt ved ombytning og 21 dages fortrydelsesret.

ANNONCE
ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,049FansLike
2,255FølgereFølg

Seneste artikler

Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close