Boganmeldelse: Flotte fugle – en bog for børn

Lignende artikler

Fortællinger om fugle for børn og deres forældre.

Læst af naturskribent Søren Olsen.

Forsiden af bogen: Flotte fugle.

Fugle er fantastiske. Deres næb, kløer og vinger er perfekte arbejdsredskaber og hver fugleart har deres egen måde at finde føde på og bygge rede på. Mange fugle kan både flyve, løbe, svømme og dykke.

Fuglenes verden rummer mange gode historier, ikke mindst for børn. Der findes mange fuglebøger for voksne, men få danskproducerede for børn. Flemming Quist Møller (ham med Cykelmyggen Egon) og Jens Gregersen har henholdsvis skrevet og illustreret en billedbog om 32 danske fugle. Alle fuglene præsenteres med et lille rim, en faktatekst og naturalistiske farvetegninger. Bogen fortæller, at man kan kigge på fuglene i haven, i byen, i skoven, på marken og stranden, både sommer og vinter. Det er et genoptryk af en 25 år gammel bog, men nye generationer af børn og unge har også behov for viden om fuglenes liv.

Flemming Quist Møller & Jens Gregersen: Flotte fugle. 69 sider, 150 kr., Gyldendal.

ANNONCE

Seneste artikler

ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close