Køb med fordel dit vintertøj sidst på vinteren

Ikke mange tænker på at købe ski- og vintertøj når vinteren er ved at være slut, men det er her der er penge at spare. Mange penge! Foto: Igor Mojzes/Dreamstime.

Køb næste vinters uldundertøj, skitøj og vinterjakker på kanten af den forgangne vinter – og hent gode besparelser

Af Marianne Riis

Få pengene til at række længere

Et blødt skiundertøjssæt, der fås i flere farver, i 60% uld fra norske Kari Traa. Varmt og behageligt at have på. Ideelt som underbeklædning fra efterår til forår. Jeg sparede næsten 40% hos BilligSport24.dk (annoncelink til tilbud) ved at købe i februar, hvor foråret nærmer sig og færre tænker på vinterbeklædning.

Der findes virkelig meget supergodt udetøj på markedet og går du, ligesom mig, mere op i funktionaliteten fremfor sidste skrig, så giver det god mening at købe din optimale outdoor-beklædning til den kolde årstid når vinteren går på hæld.

Butikkerne er helt klar over at foråret nærmer sig og nye kollektioner trænger sig på – og næsten ingen er så fremsynede at de køber vintertøj om sommeren. Til næste vinter er tøjproducenterne klar med en overflod af nye modeller og aktuelle modefarver og derfor vil butikkerne gerne sælge ud af denne sæsons vintertøj – ofte med store besparelser. Det er derfor nu du skal slå til!

En god uldtrøje eller en vind- og vandtæt skaljakke? Ofte er der gode besparelser at hente på vinterhalvårets beklædning når vi kommer tæt på foråret.

Et februar-tjek på nettet…

Et hurtigt tjek på nettet viser, at der er masser af nedsatte vintervarer når vi nærmer os foråret. Her fra AktivVinter.dk (annoncelink til tilbud) og BilligSport24.dk (annoncelink til tilbud).

Nogle gange kan du hente 50-70% på kvalitetsudetøj, der kan holde i mange år. Tjek butikker som AktivVinter.dk (annoncelink til tilbud) og BilligSport24.dk (annoncelink til udsalg/tilbud) for nedsatte varer sidst på vinteren. Økonomisk giver det god mening at købe næste vinters uldundertøj, skitøj og vinterjakker allerede på kanten af den forgangne vinter eller i det tidlige forår.

Her endnu et lunt sæt fra Kari Traa som jeg er blevet rigtig glad for. Sættet er blødt og kan bæres direkte mod huden. Jeg bruger det gerne som casual beklædning når jeg har fri. Det er muligvis sidste års kollektion, men til gengæld fik jeg det næsten til halv pris. Du kan selv tjekke tilgængelige tilbud på f.eks. BilligSport24.dk (annoncelink til tilbud/udsalg).

Her på redaktionen modtager vi ofte en del beklædning til test, men når jeg selv skal ud og handle godt vintertøj til et aktivt udeliv, så springer jeg gerne forbi en netbutik som AktivVinter.dk (annoncelink til butik) sidst på vinteren, hvor der ofte er gode besparelser at hente. Husk, det er klogt altid at tjekke flere netbutikker op mod hinanden! Hos BilligSport24.dk (annoncelink til butik) er der som regel også gode besparelser (tjek også under “Outlet”). En af de større outdoor-butikker som Friluftsland.dk (annoncelink til aktuelle tilbud) kan også være et besøg værd.

Se også Test af 2-i-1-baselayer, der kan holde dig varm!

Lignende artikler

Lignende artikler

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE