Bævere på vej mod syd?

Lignende artikler

Er bæveren på vej til at indtage Sønderjylland?
I 1999 blev et antal bævere udsat i Vestjylland efter at have været forsvundet fra Danmarks natur i mere end 1000 år. Bæverne trives tilsyneladende og de få bævere er blevet til mange.

Mystisk fund
Skov- og Naturstyrelsen har indsendt en bæver, der blev fundet ved Oksbøl, til obduktion hos Danmarks Miljøundersøgelser, Aarhus Universitet. Bæveren blev nemlig fundet 70 km sydligere end den nuværende bestand og hvis det er en udbryder fra de vilde danske bævere, betyder det at bæverne nu har spredt sig ganske betragteligt.

Kilde: Skov- og Naturstyrelsen

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close