VisitNature® – fokus på dansk natur & udeliv

“VisitNATURE står bl.a. bag naturmagasinet NaturGuide.dk, men også en række andre online magasiner og netportaler som f.eks. Naturvejleder.dk og den engelsksprogede WildAboutDenmark.com.”

Vi kender navnene VisitDenmark, VisitNorway, VisitSweden o.s.v. , men ingen på planeten havde tilsyneladende tænkt på VisitNature, da naturforvalter og naturfotograf Niels Lisborg tilbage i 2007 faldt over navnet i sin søgen efter et virksomhedsnavn, der kunne rumme de efterhånden alsidige aktiviteter under billedbureauet NaturGrafik, der dengang hed Nordisk NaturGrafik.

Idag er VisitNature en mindre medievirksomhed, der arbejder med flere grene indenfor natur og består af et hold af freelance naturfotografer, skribenter og faguddannede indenfor natur, kommunikation og formidling. De daglige aktiviteter styres i dag af Marianne Riis Lisborg, der siden 2014 har arbejdet med medier, natur og friluftsliv.

VisitNature's hovedfelt er udgivelse af artikler om dyreliv, natur, friluftsliv og turisme. Gennem virksomhedens aktiviteter søges at videregive kendskab og forståelse for naturens verden og naturens mangfoldighed.

VisitNATURE står bl.a. bag naturmagasinet NaturGuide.dk, men også en række andre online magasiner og netportaler som f.eks. Naturvejleder.dk og den engelsksprogede WildAboutDenmark.com. Seneste skud på stammen er natur-havemagasinet VildMedHaven.dk og naturturist-portalen ThorupStrand.dk.

Læs mere om VisitNATURE på VisitNature.com.

Lignende artikler

Lignende artikler

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE