VisitNature® – fokus på dansk natur

Lignende artikler

“VisitNATURE står bl.a. bag naturmagasinet NaturGuide.dk, men også en række andre online magasiner og netportaler som f.eks. Naturvejleder.dk og den engelsksprogede WildAboutDenmark.com.”

Vi kender navnene VisitDenmark, VisitNorway, VisitSweden o.s.v. , men ingen på planeten havde tilsyneladende tænkt på VisitNature, da naturforvalter og iværksætter Niels Lisborg i 2007 faldt over navnet i sin søgen efter et virksomhedsnavn, der kunne rumme de efterhånden alsidige aktiviteter under billedbureauet NaturGrafik, der dengang hed Nordisk NaturGrafik.

I dag er VisitNature en medievirksomhed, der arbejder med flere grene indenfor natur og består af et hold af freelance naturfotografer, skribenter og faguddannede indenfor natur, kommunikation og formidling.

VisitNature's hovedfelt er udgivelse af artikler om dyreliv, natur, friluftsliv og turisme. Gennem virksomhedens aktiviteter søges at videregive kendskab og forståelse for naturens verden og naturens mangfoldighed.

VisitNATURE står bl.a. bag naturmagasinet NaturGuide.dk, men også en række andre online magasiner og netportaler som f.eks. Naturvejleder.dk og den engelsksprogede WildAboutDenmark.com.

Læs mere om VisitNATURE på VisitNature.com.

ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,071FansLike
2,368FølgereFølg

Seneste artikler

Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close