VisitNature® – fokus på dansk natur

“VisitNATURE står bl.a. bag naturmagasinet NaturGuide.dk, men også en række andre online magasiner og netportaler som f.eks. Naturvejleder.dk og den engelsksprogede WildAboutDenmark.com.”

Vi kender navnene VisitDenmark, VisitNorway, VisitSweden o.s.v. , men ingen på planeten havde tilsyneladende tænkt på VisitNature, da naturforvalter og iværksætter Niels Lisborg i 2007 faldt over navnet i sin søgen efter et virksomhedsnavn, der kunne rumme de efterhånden alsidige aktiviteter under billedbureauet NaturGrafik, der dengang hed Nordisk NaturGrafik.

Annonce

I dag er VisitNature et mediebureau, der arbejder med flere grene indenfor natur og består af et hold af freelance naturfotografer, skribenter og faguddannede indenfor natur, kommunikation og formidling.

VisitNature’s hovedfelt er udgivelse af artikler om dyreliv, natur, friluftsliv og turisme. Gennem virksomhedens aktiviteter søges at videregive kendskab og forståelse for naturens verden og naturens mangfoldighed.

VisitNATURE står bl.a. bag naturmagasinet NaturGuide.dk, men også en række andre online magasiner og netportaler som f.eks. Naturvejleder.dk og den engelsksprogede WildAboutDenmark.com.

Læs mere om VisitNATURE på VisitNature.com.

Annonce