Krigsskibet USS Guardian påsejler verdensberømt filippinsk dykkerrev.

Lignende artikler

USAs flåde på dybt vand efter krigsskib påsejler et af verdens bedste dykkerrev i Filippinerne.

Bødekrav til amerikansk krigsskib for at trænge ind og påsejle et beskyttet rev.
Tubbataha Reef på Filippinerne anses for at være et af de 10 bedste dykkersteder i verden og er medtaget på UNESCOs verdensarvsliste. Der var derfor begrundet utilfredshed fra de filippinske myndigheders side da en minestryger, USS Guardian, fra den amerikanske flåde fornylig – uden tilladelse – sejlede ind over revet – og uheldigvis grundstødte på revet.
Filippinske nationalpark-myndigheder er oprørte.
De filippinske nationalpark-myndigheder er oprørte og vil sende et bødeforlæg til den amerikanske flåde for en lang række overtrædelser af den marine nationalparks regler bl.a. for “ulovlig indtrængen, obstruktion af filippinsk retshåndhævende parkbetjent, beskadigelse af revet og naturressourcer.”

Et amerikansk krigsskib grundstødt på det verdensberømte dykkerrev Tubbataha Reef ved Palawan, Filippinerne.

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close