Bliv sponsor på NaturGuide.dk

Bliv sponsor
Nu er det muligt at blive sponsor for NaturGuide.dk.
Som sponsor er du med til styrke vores formål med at udbrede kendskabet til Danmarks natur og dyreliv.

NaturGuide.dk er et gratis naturmagasin. Vi modtager ingen offentlig støtte og er derfor helt afhængig af de indtægter vi kan få fra annonceindtægter og sponsorrater.
NaturGuide.dk lægger vægt på at være et uafhængigt, upolitisk naturmagasin med nyheder, viden, inspiration og oplevelser til hele familien.

Både halvårlige og helårlige sponsorrater.
Vi tilbyder både halvårlige og helårlige sponsorrater. Udover at gøre en vigtig forskel, hvor du som sponsor hjælper os med at sprede viden om Danmarks natur, tilbyder vi en fremtrædende eksponering af din virksomhed.

Stor reklameværdi 
For at udgiften til sponsorater kan medtages i din virksomheds regnskab som en udgift i virksomhedens drift, skal du ifølge skattereglerne få reklameværdi for pengene. Det får du netop ved et sponsorat på NaturGuide.dk.
Som sponsor får din virksomhed en stor 300x600px eksponering i den populære footer-sektion i vores naturmagasin. Derved vises din profil under samtlige artikler på alle sider i magasinet i sponsorperioden – og når ud til mange tusinde brugere hver måned.

300×600-formatet er i følge Google en af de hurtigst voksende annonceformater. Formatet betegnes ofte som “half page”

Som sponsor tilbydes du en fremtrædende eksponering i bunden af vores netmagasin.
Som sponsor tilbydes du en fremtrædende eksponering i bunden af vores netmagasin.

Vi forbeholder os retten til at afvise sponsorer, der efter vores vurdering ikke er forenelige med magasinets formål, integritet og omdømme.