fri for skovflåter og lopperMange af os med hund og kat kender det! Af og til må dyrene behandles mod lopper – og i en stor del af året er der jævnligt risiko for skovflåter. Som natur- og udemennesker, der går på jagt eller motionerer i naturen sammen med hunden, kender vi også problematikken med de små blodmider, skovflåterne.

væk med skovflåter og lopperPå NaturGuide.dk har os med både hund og kat prøvet at skifte til et naturligt produkt uden kemikaler og gift. Og det ser foreløbigt ud til at tegne godt. Produktet hedder VetIQ® Flea Guard og er prismæssigt ganske overkommeligt.

Du skal således ikke længere dryppe giftige dråber på dyrets hals og/eller tilføre ikke nedbrydelige kemikalier videre i hundens eller kattens blodbaner. VetIQ® Flea Guard er et naturlig afskrækkende middel for flåter og lopper med indhold af gærekstrakt (B-vitaminer) og lugtfri hvidløgs ekstrakt.

Gode anmeldelser.
Herfra har vi selv kastet os ud i cyberspace og søgt at google erfaringer fra ind- og udland. Og ud fra de resultater vi har fundet er brugerne langt overvejende tilfredse – og anbefaler selv produktet. Produkterne kan købes i den danskejede online butik Petiq. På siden kan ses en video, hvor også en dansk dyrlæge anbefaler produkterne.

Hos Petiq er det i øvrigt også værd at kaste et blik på butikkens mange øvrige produkter. Du kan besøge butikken her: Petiq.


Køb i ovenstående butik støtter naturbevarelse. Læs hvordan!

Vi har kontaktet alle “vores” netbutikker vi anbefaler og lavet en aftale. Når vi nu omtaler dem, får de jo en del gratis reklame. Det synes vi er noget værd. Derfor har butikkerne indvilliget i at give NaturGuide.dk et provenu af salget (det kaldes affiliateaftaler). Pengene bruger vi til at drive NaturGuide.dk og tilbyde dig et gratis, indholdsrigt magasin, der udbreder kendskab og viden om natur og friluftsliv.

Marianne Riis
Marianne Riis, redaktør.

Derudover har vi valgt at videregive 10 % af vores provenu til naturbevarende formål, der kommer os alle til gavn. Donationerne kontrolleres af en ekstern revisor og indtil videre har bl.a. WWF Danmark, World Land Trust (regnskovsbevarelse) og Rhino International modtaget beløb.
Og alt sammen uden at det koster dig som forbruger én krone ekstra! Alt hvad du skal gøre er at drage nytte af vores erfaring og følge et af de links vi anbefaler, der guider dig til den butik, hvor vi selv handler. Du kan også gå direkte til butikken via Google, men din varepris er den samme – blot bliver naturen sprunget over!

Hjælp os med at hjælpe naturen – uden det koster dig en krone ekstra!

Annoncer

Vi anbefaler...