Thailandske skovbetjente dræbt af krybskytter

Lignende artikler

Ulovlig jagt på tigreThailand slås med krybskytter.
To thailandske skovbetjente er blevet dræbt og to andre alvorligt kvæstet i en ildkamp med krybskytter i Thung Yai Naresuan Vildtreservat i Thailands vestlige skovkompleks. Hændelsen skete under en skudveksling mellem organiserede krybskytter, der med AK-47-rifler forsøgte at jage bl.a. tigre, elefanter og gibbonaber i reservatområdet. En af krybskytterne blev selv dræbt under ildkampen. Fire andre krybskytter slap i første omgang væk fra myndighederne, men to af dem er efterfølgende fanget. De sidste to krybskytter er forsat på fri fod.

Tigre efterspurgt som ingrediens i medicin.
Tigre har en stor værdi som naturmedicin i Østasien, hvor stort set alle dele af dyret kan sælges og indgå i medicin mod forskellige sygdomme. Dyrene har ingen videnskabelig, dokumenteret virkning mod sygdomme, men folketroen er så stærk at tigre forsat er meget efterspurgt som ingrediens i traditionel kinesisk medicin – og der betales skyhøje priser for tigerens kropsdele.

Kilde: WildlifeExtra.com

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close