Tag med på ture og aktiviteter i “Vores Natur”

Lignende artikler

En lang række foreninger, naturcentre, museer og naturformidlere over hele landet inviterer dig med ud på ture og aktiviteter i Vores Natur. Aktiviteterne spænder bredt, så der er noget for alle.

Vores Natur er et partnerskab mellem Naturstyrelsen, Friluftsrådet, De Naturhistoriske Museer og DR, støttet af en række fonde bl.a. Aage V. Jensen Naturfond.

Klik ind på Vores Natur – og søg ture og aktiviteter frem i kalenderen. Du kan også søge på aktiviteter for bestemte målgrupper, aktiviteter der foregår i særlige naturtyper eller aktiviteter inden for et særligt tema. 

Kilde: Voresnatur.dk. Fotos: pressefoto/Friluftsrådet.

ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,113FansLike
2,493FølgereFølg

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close