Regeringen dropper mål om fordobling af øko-arealer i 2020

Lignende artikler

Det ærgrer Landbrug & Fødevarers økologisektion, at regeringen ikke fastholder målet om fordobling af øko-arealet i 2020.
Det ærgrer Landbrug & Fødevarers økologisektion, at regeringen ikke fastholder målet om fordobling af øko-arealet i 2020.

V-regeringen fjerner målsætning om økologi.

Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) fjerner målet om, at det økologiske areal skal fordobles i Danmark inden 2020 i forhold til 2007.
I følge Landbrugsavisen.dk finder venstre-regeringen det “uhensigtsmæssigt at have et mål, som ikke er realistisk.”

Ærgrelse i Landbrug & Fødevares økologisektion.
Det ærgrer landbrugets erhvervsorganisation Landbrug & Fødevarer. Formand for Landbrug & Fødevarers økologisektion; Hans Erik Jørgensen siger til Landbrugsavisen at det er tralse signaler som regeringen udsender når målsætningen for økologi fjernes.
“Nu har vi arbejdet hårdt og snakket meget om økologi, så en masse (landmænd, red.) overvejer at lægge om.
“Man taber lidt gnisten. Nu vil mange lige overveje en ekstra omgang, om de skal lægge om, mens de spekulerer på, hvad regeringen så vil”, siger Hans Erik Jørgensen.

Regeringens fjernelse af økologi-målsætningen kommer kun kort tid efter at NaturErhvervstyrelsen har meddelt at rekordmange landmænd søger om at omlægge til økologi. 
/JN
Kilde: Landbrugsavisen.dk

ANNONCE

Seneste artikler

ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close