Ræve og ulve indfanges i USA til træning af jagthunde

Ræve og ulve indfanges levende i USA og bruges til barbarisk træning af jagthunde.
Hundekampe er ulovligt i USA, men i North Carolina er det stadig tilladt af indfange vilde ræve og prærieulve og bruge dem som levende træning af jagthunde. Det skriver det engelske nyhedsbrev WildlifeExtra.com.

Ræve og prærieulve lukkes enkeltvis ind til jagthunde
Den blodige, men lovlige hundetræning foregår ved at de vilde dyr enkeltvis lukkes ind i en mindre indhegning sammen med en eller flere jagthunde. Dyrene har ingen mulighed for at flygte og bliver sønderrevet til døde af jagthundene. Formålet med den barske træning er at “uddanne” jagthundene til at blive skarpe til en rigtig jagt i den frie natur.
Modstandere af denne barske praksis hævder at der ligefrem afholdes konkurrencer om hvor hurtigt givne hunde kan gøre det af med ulven eller ræven. Det har længe været praksis at anvende levende ræve til brug for jagthundetræning, men prærieulve anvendes tilsyneladende nu i stigende omfang da disse er mere modstandsdygtige og holder længere i træningsforløbet.

Elektronisk underskriftsindsamling mod fænomenet til North Carolinas guvernør.
På Change.org forsøges der at lave en elektronisk underskriftsindsamling til bl.a. North Carolinas guvernør med et ønske om et forbud. https://www.change.org/petitions/prohibit-fox-coyote-pens-in-nc

Nedenstående video er ikke for sarte sjæle.

Kilde: WildlifeExtra.com

Lignende artikler

Lignende artikler

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE