Pres fra EU bremser svensk ulvejagt

Lignende artikler

Svensk jagt på ulve indstillet efter pres fra EU.
Sverige skal stoppe jagten på ulve, da den Europæiske Union ellers truer med at gå rettens vej. Sveriges miljøminister Andreas Carlgren oplyser, at regeringen derfor har besluttet at indstille jagten for at undgå en besværlig retslig proces i Bruxelles.
Ifølge den svenske miljøminister vil Sverige i stedet udvide mulighederne for en kontrolleret regulering af ulve som forårsager skade, hvilket er lovligt.

Sidste år tillod Sverige ulvejagt for første gang i 45 år, men det bryder ifølge EU’s miljøkommissær Janez Potocnik mod et EU direktiv, der beskytter ulven.

Kilde:  The Independent

 

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close