Pindsvin på top-10-liste over truede dyr i England

Lignende artikler

Pindsvinet er nu på Storbritanniens top-10 liste over arter, der er i fare for at uddø.
Engelske forskere har udarbejdet en rapport med en liste over de 10 arter, der er mest i fare for at uddø i Storbritannien. Rapporten medtager overraskende pindsvinet på listen. Det er et sørgeligt velkendt syn på vejene at mange pindsvin bliver dræbt i trafikken, men måske vil det være et mindre velkendt syn i fremtiden skriver Daily Mail, da pindsvinet nu er på listen over Storbritanniens 10 mest truede dyr.

Pindsvinet er nu på top-10-listen over truede dyr i Storbritannien.

Zoologen Dr. Toni Bunnell, der har ledet forskningen siger at nogle af de dyr, der fremgår af listen kan komme som en overraskelse for offentligheden. ”Men de er nødt til at overveje”, tilføjer hun, ”hvornår de sidst har set et pindsvin eller hørt en gøg”

Top-10 listen toppes af fuglen Odinhane, men også arter som det røde egern, strandtudsen, gøgen, turtelduen og den skotske vildkat er på listen.

Undersøgelsen er lavet for TV-kanalen Eden.

Kilde: MailOnline

Seneste artikler

ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close