Over 1100 skildpadder beslaglagt på det sydlige Mallorca!

Lignende artikler

Flere truede og sjældne skildpadder blev fundet på den illegale farm på Mallorca. Her er det en Stråleskildpadde der lever på Madagascar. Foto: wikimedia.

Politi på Mallorca har lukket Europas største illegale farm med skildpadder og landskildpadder.

62 forskellige arter.

Blandt de 1100 skildpadder som blev beslaglagt var blandt andet sjældne og truede arter fra Madagascar. I alt fandt politiet 62 forskellige arter på den illegale farm – deriblandt 14 af verdens mest truede arter fra blandt andet Vietnam, Kina og Madagascar. Udover de mange levende skildpadder blev der fundet over 750 æg på stedet.
Størstedelen af alle skildpaddearter er truede. Udover at de er populære som kæledyr anses deres æg som en delikatesse flere steder i verden. De levende skildpadder er eftertragtede for deres kød, hud og skjold.

Ifølge politiet havde farmen, der ligger på den sydlige del af Mallorca, til mål at få udviklet skildpaddeavl til en industri.

To tyskere og en spanier er allerede anholdt og ventes at blive tiltalt for smugling af truede dyrearter og hvidvaskning af penge. Yderligere tre personer er under mistanke i sagen.
MR/

Kilde: dr.dk

 

Seneste artikler

Ja, tak til normal sommertid om vinteren!

Natur- og friluftsfolk vil bevare sommertid - gerne året rundt. Svenskerne og nordmændene er overvejende enige: Skrot mørketiden. Havemøblerne frem - uret frem. Havemøblerne tilbage...

Derfor får efterårsskoven røde og gule farver

Vejret påvirker skovens høstfarver. De danske løvskove kan være et farveorgie i efteråret med oktober som højsæson inden bladene smides. Afhængig af træart og vejrforhold...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close