Online med naturen i Coronatid – Naturama i Svendborg lærer dig om de danske fugle.

I anledning af projektet “Vores Natur” producerer Naturama en række film om de danske fugle. Her kan seeren fra Facebook og på Naturamas hjemmeside, stifte bekendtskab med mange af de danske fugle, som især kan opleves her i foråret. Der er indtil videre produceret 16 korte film. Alle med fokus på skovens fugle. Det skriver Naturama i en pressemeddelelse.

Senere kommer der film om havets og kystens fugle, fuglene i det åbne land, ved Søer og vandløb og
fuglene i byen.
Det er ornitolog Henrik Knudsen, som fortæller om de enkelte fugle med særligt fokus på deres kendetegn og ikke mindst deres lyde.

Henrik Knudsen fortæller at fuglenes stemmer og lyde kan være en god hjælp når man er ude a se på fugle. ”Mange af fuglene kan jo være rigtig svære at få øje på. Og her kan fuglenes lyde være en god hjælp.”

Henrik Knudsen fortæller om spurvehøgen. Flere film kan ses på Naturamas hjemmeside.

Fuglefilmene laves i små bidder, oplyser, oplyser projektleder Thomas Bjørnebo Berg. “Ved blot at se et par af filmene har man redskaber til at gå ud i naturen og prøve sin nye viden af – for eksempel ved at lytte sig frem til fuglene. Flere af filmene kan allerede nu ses på Naturama’s hjemmeside og Facebookside. I den kommende tid offentliggøres en ny film hver dag, oplyser Naturama.

Ornitolog Henrik Knudsen med en biæder. Foto: pressefoto/Naturama.

Naturama er en del af netværket af naturhistoriske museer i Danmark, der sammen med Danmarks Radio, Friluftsrådet og Miljø-og fødevareministerier står bag projektet ”Vores Natur”, der er støttet af Aage V Jensen Naturfond.

Lignende artikler

Lignende artikler

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE