Det ønsker vi os! Gavelisten til mænd

Lignende artikler

Det ønsker mænd sig. Se gavelisten!Det ønsker vi os!
Outdoorgrej- og udstyr på ønskesedlen til mænd.

Måske skal du finde en god gaveide til din kæreste, søn, ven, far eller bror? Eller måske til dig selv? Vi har samlet 12 ting til manden (udvalgt af mænd), der interesserer sig for natur og udeliv. Vi har både udvalgt tøj, gadgets, udstyr og teknologi og fundet gode gaver for enhver pengepung.

Seje sol- og beskyttelsesbriller fra Swiss Eye.

Sol- og fragmentationsbrilleVi har fundet disse seje fragmentionsbriller fra Swiss Eye. Brillerne har 100% UV-A, UV-B og UV-C beskyttelse. Her har du således et par seje solbriller, der tillige har antirids- og antidug-coating. Det særlige ved disse briller er dog at det også er fragmentationsbriller godkendt til de militære krav. Brillerne kan altså i tilgift bruges som beskyttelsesbriller (ikke kun nytårsaften) men også som sikkerhedsbriller i felten, på jagt, på skydebanen – eller måske på værkstedet. Der medfølger 3 sæt glas: Smoke, orange og klar.
Brillerne er set hos Outdoor Pro til kr. 279,-

Medbring ekstra strøm til opladning af din mobil – vejer kun 116 gram.

De fleste af os har prøvet at løbe tør for strøm på mobilen, men nu kan du medbringe en stilfuld powerbank i lommen, der kan give din mobil liv fra 0-100%. Vi er faldet for modellen Greylime Power Slim – 4000 mAh, velvidende at der findes mange større og kraftige modeller på markedet. Fidusen er her at Greylime Power Slim kun vejer 116 gram og er under 1 cm tyk. Den er derfor let at medbringe i en lomme. Den elegante model med aluminiumkabinet kan fås i farverne sort, sølv, turkis, magenta og guld.
Power Slim forhandles online hos Powerbanken.dk. Den fås i sort på tilbud til kun 199 kr.

Varme norske, uldsokker.

Vi kommer ikke uden om dem – uldsokkerne! Vi gider ikke fryse om fødderne når vi er ude – eller have svedige, lugtende fødder for den sags skyld! Og her kan ulden noget særligt. (Læs mere om uldens egenskaber her) Hvis du sveder absorberes fugten ind i ulden. Samtidig er uld naturligt bakteriedræbende, med langt mindre risiko for sure tæer.
Skal det være rigtigt blødt og lækkert, så hedder det merino-uld.
Vi har fundet nogle lækre Designwool-sokker fra norske Aclima med forstærkninger på hæl og tå. To par (grå og olivengrøn) med norsk designmønster for 229 kr.

…og bløde strømper af bambusfibre.

Og når vi nu er ved fødderne, så har vi selv haft gode erfaringer med tynde hverdagsstrømper lavet af bambusfibre. Bambusfibre har den umiddelbare fordel at de har en antibakteriel egenskab, der reducerer bakterievæksten, der forårsager den sure lugt. Er der problemer med varme fødder (og måske sure tæer) så er strømper af bambusfibre sagen! Strømperne føles bløde, kølige og åndbare.  Set hos iz-sock, 3 par for kr. 119,-
Tip: Brug gerne en bambusstrømpe som inderstrømpe i vandrestøvlen.

Se i mørket omkring dig! Digitalt nattesyn.

Man får ikke meget natkikkert for under en tusse, men denne digitale Mini Night Vision fra Carson får nu alligevel en del gode reviews med på vejen.
Skal du ud af teltet om natten for at slå en streg – eller er der noget, der pusler i busken når du går tur med hunden i mørket? Et greb i lommen og du har adgang til at se i mørket omkring dig. Mini Night Vision NV200 vejer kun 96 gram og er på størrelse med en pakke cigaretter. Med denne lille sag kan du finde gennem huset om natten i total mørke. Forhandles hos danske Zeejuu.dk til kr. 999,-

En tur i ødemarken med et vennepar – eller familien på fire.

Bo i en træhytte, smukt beliggende i den svenske natur, midt inde i Smålands skovlandskab. Hytterne har fuldt udstyret køkken, men uden de sædvanlige faciliteter, ingen elektricitet, ingen rindende vand! Men masser af ro og smuk natur.
Der kan tillejes fiskestænger og båd til den nærliggende elv, hvor I kan fiske jeres egne fisk og tilberede dem over åben ild. En oplevelse for livet – med nærvær, sammenhold og intense naturoplevelser. 2 overnatninger i en hytte for 4 personer, inklusiv brænde til bålet. I alt kr. 1.499,- set hos Go Dream. Transporten (ca. 2 timer og 40 minutter i bil fra København) er ikke inkluderet.

Tag billeder med din smartphone gennem kikkerten.

Adapter til din mobil og kikkertEn simpel, men alligevel smart og avanceret adapter fra Carson tillader at du kan sammenkoble din mobil med din kikkert, mikroskop, teleskop m.m. Udnyt kikkertens forstørrelse og tag unikke billeder med din smartphones kamera. Eller brug telefonens kamera som viewfinder, så flere kan se gennem kikkerten, mikroskopet eller teleskopet på en gang. Adapteren Hookupz version 2, forhandles af danske Zeejuu.dk, der tilbyder prisgaranti. Set til kr. 499,- 
Læs vores test af adapteren her.

NexTorch P5UV er en kraftig, genopladelig lommelygte på 800 lumen hvidt lys – men også med ultraviolet lys (UV-lys) på 45 lumen. En ret lækker lygte, der kan lyse ca. 200 meter frem.
Rav-entusiaster bruger UV-lys i mørket til at finde rav. Rav vil nemlig lyse op når lyskeglen rammer det (det gør strandens plastaffald desværre også, erfarede vi under test af lygten). UV-lyset har mange funktioner og kan også bruges til eftersøgning af vildt ved jagt eller påkørsler, hvis man søger efter blodspor. P5UV er set hos lommelygtesalg.dk til 999 kr.

Lav din helt egen gin.

Først var det whiskey, så var det rom og nu er det gin, der et det hotte. Nu kan du lave din helt egen gin – med dette komplette sæt, der indeholder flasker, tragt, sigte og de naturprodukter (bl.a. enebær) som du skal bruge for at give din gin den helt rigtige smag. Du skal bruge en flaske neutral vodka – og dernæst blot følge den medfølgende brugsanvisning. Din gin er drikkeklar efter 36 timer, men du bestemmer selvfølgelig selv trækketid og lagringstid efter din helt egen smag.
Sættet er set hos Made4men.dk til kr. 449,-

Hue, hals- og ansigtsvarmer i en? Svaret hedder et halsrør – også kaldet tube eller buff.

Buff halsvarmerDenne bløde og åndbare beklædning fra Buff er et skattet stykke tekstil for dem, der kender det. Denne elastiske halsvarmer har forbavsende mange funktioner, hvilket ses af den underholdende produktvideo.

Mange mænd vil huske det uldne halsrør fra værnepligtstiden som en del af kampuniformen. Det bløde og elastsike materiale fra Buff er dog meget mere let og lækkert. Og kan faktisk også bruges med stil i hverdagen – også selvom man ikke er i vildmarken. Fås i mange forskellige farver. Original Buff er set hos Outmore.dk fra kr. 199,-

Og så lige en handy bonus-gaveide….
Rene hænder uden vand! Bruges bl.a. af Nato og Røde Kors.

Desinfiktionsgel til brug i feltenDenne dansk producerede desinfiktion-gel dræber bakterier (wash without water) og rengør dine håndflader. Produktet indeholder også klorhexidin til desinfektion af småsår, insektstik m.m. og er derfor et must i oppakningen, på rejsen – eller i familiens førstehjælpskasse. Indholdet af glycerin modvirker at dine hænder bliver tørre. Det anerkendte produkt anvendes bl.a. af Nato, Læger uden grænser og Røde Kors. Den rå beholder (90 ml) fås også i sort og der kan tilkøbes en smart taske til bæltet. Set hos Made4men.dk til kr. 59,- og kr. 198,- for tilhørende bæltetaske. Se vores anmeldelse af Clean Hands.

Gavelisten for kvinder…
Vi har også lavet en liste med gode, prisfornuftige gaveideer til kvinder, der elsker natur og udeliv: Gaveideer til kvinder.

NaturGuide.dk tester og sammenligner netbutikkerne i relation til brugervenlighed, sikker netbetaling og kundeanmeldelser. Som altid gør vi opmærksom på at NaturGuide.dk modtager et provenu for annoncer, henvisninger og salg, men vi går aldrig på kompromis med vores egen overbevisning. 10 % gives til naturbevarende formål uden ekstra udgift for forbrugeren. Vi tager forbehold for prisændringer hos producenter og netbutikker.

ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

7,973FansLike
2,095FølgereFølg

Seneste artikler

Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close