Ny – og gratis, guide til Arctic Circle Trail i Grønland

Lignende artikler

Foto: Bo Normander.

Vi har tidligere anmeldt Bo Normanders bog Greenlandic Seasons om natur og klima i Diskobugten. Nu er den erfarne grønlandsfarer på banen igen. Denne gang med en åben invitation til vandring i Grønlands uberørte natur i øde fjelde og langs rislende elve.

I en helt ny online guide giver forfatter og fotograf Bo Normander en spændende indsigt i Arctic Circle Trail, der er en krævende vandrerute for den absolut erfarne vandrer. I guiden kan man læse hans indlevende beretning om ruten, om Grønlands vilde og barske natur, og få gode tips og ideer til ens egne forberedelser.
Arctic Circle Trail er en storslået vandrerute på ikke mindre end 165 km mellem byerne Kangerlussuaq og Sisimiut i Vestgrønland.

Se også: En halv times daglig vandring i naturen giver et bedre liv.

Ruten kan tilbagelægges på mellem 7 og 12 dage alt efter temperament og fysik.
Bo Normander beskriver levende ruten dag for dag i et dagbogs-agtigt sprog, hvor vi ikke uden misundelse får del i rutens store naturoplevelser. Guiden er flot illustreret og man kan dårligt undgå at blive fascineret af de storslåede naturoplevelser, der har udgangspunkt kun ca. 4 timers flyvning fra København.

I guiden, der kan hentes gratis, er der desuden en omfattende pakkeliste.

Hent og læs guiden gratis her: Guide til Artic Circle Trail i Grønland.

/MR

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close