Der er efterhånden kommet rigtig mange gaveportaler på markedet og de har sikkert hver især deres plusser. En af dem er vi dog faldet for.

Oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig.dk tilbyder nemlig nogle rigtig spændende naturoplevelser. Faktisk tilbyder portalen mere end 270 oplevelser – og hold da op, hvor er der mange vi gerne vil anmelde (læs prøve).
Vi har selv (d.v.s. redaktør med husbond) prøvet wellnessopholdet på Hotel Thingaard (2 gange), der ligger helt tæt på Nationalpark Thy. Ret fantastisk at kombinere naturoplevelser med dampende vildmarksbad og gourmetmad.

Se også: Gavekort til 5 fede naturoplevelser.

Er du sent ude med en gave? Glemt bryllupsdagen? Her er redningen!
På DuGlemmerDetAldrig.dk er det muligt at afprøve nogle af de ting, der måske ikke altid er så lige til. Der er alt fra undervandsjagt og ballonflyvning til at prøve en tur i en svæveflyver. Der er mange tiltalende wellnessophold i naturskønne rammer. Og så er der jo lige det at hvis man har glemt en mærkedag, så er DuGlemmerDetAldrig.dk god at have i baghånden. Der er altid en god oplevelse at give – også i de mindre prislejer.  Og det fede er at man selv kan printe gavekortet og ikke vente på at posten kommer med det. Det har reddet min r.. et par gange 🙂
/NL

Vi har samlet et par søgekategorier herunder, men ellers gå selv på opdagelse på DuGlemmerDetAldrig.dk. Vær obs på at mange af priserne er for 2 personer!

  • Naturoplevelser (bl.a. sort sol og sælsafari)
  • Gourmet (bl.a. vildmarksgourmet og kaviarsmagning)
  • Wellness (bl.a. spa- og vildmarksbad og vinterbadning/sauna)

Køb i ovenstående butik støtter naturbevarelse. Læs hvordan!

Vi har kontaktet “vores” netbutikker og lavet en aftale. Når vi nu anbefaler dem, får de jo en del gratis reklame. Det synes vi er noget værd. Derfor har butikkerne accepteret at give NaturGuide.dk et provenu af salget (det kaldes affiliateaftaler). Pengene bruger vi til at drive NaturGuide.dk og tilbyde dig et gratis, indholdsrigt magasin, der udbreder kendskab og viden om natur og friluftsliv.

Marianne Riis
Marianne Riis, redaktør.

Derudover har vi valgt at videregive 10 % af vores provenu til naturbevarende formål, der kommer os alle til gavn. Donationerne kontrolleres af en ekstern revisor og indtil videre har bl.a. WWF Danmark, World Land Trust (regnskovsbevarelse) og Rhino International modtaget beløb.
Og alt sammen uden at det koster dig som forbruger én krone ekstra! Alt hvad du skal gøre er at drage nytte af vores erfaring og følge et af de links vi anbefaler, der guider dig til den butik, hvor vi selv handler. Du kan også gå direkte til butikken via Google, men din varepris er den samme – blot bliver naturen sprunget over!

Hjælp os med at hjælpe naturen – uden det koster dig en krone ekstra!

Annoncer

Vi anbefaler...