Naturoplevelser i Danmark

Lignende artikler

Tips og inspiration til naturoplevelser i Danmark.

Vidste du at vores danske natur er en af hovedårsagerne til at udenlandske turister vælger at holde ferie i Danmark? De danske skove, ådale, heder og kyststrækninger m.m. byder på masser af gode oplevelser. De fleste oplevelser er ganske gratis og giver endda i tilgift røde kinder, motion og plads til tanker og afstresning. NaturGuide.dk opdateres jævnligt med tips og tricks, nyheder og events til gode naturoplevelser. Klik på billedet og få inspiration til forskellige aktiviteter i naturen.

Du kan også få god og lærerig hjælp fra naturvejledere og naturguider. Hvert år afholdes mange, spændende guidede ture.

Oplev naturen året rundt
Hver måned har sit at byde på og med det rette fokus er der altid noget at opleve derude. Se hvad der sker i naturen, måned for måned:

Naturen netop nu

ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,071FansLike
2,405FølgereFølg

Seneste artikler

Ja, tak til normal sommertid om vinteren!

Natur- og friluftsfolk vil bevare sommertid - gerne året rundt. Svenskerne og nordmændene er overvejende enige: Skrot mørketiden. Havemøblerne frem - uret frem. Havemøblerne tilbage...

Derfor får efterårsskoven røde og gule farver

Vejret påvirker skovens høstfarver. De danske løvskove kan være et farveorgie i efteråret med oktober som højsæson inden bladene smides. Afhængig af træart og vejrforhold...
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close