Måske ender historien om havskildpadderne ikke lykkeligt

Lignende artikler

Bestanden af læderskildpadder falder.
Trods årtiers indsats for at redde læderskildpadden er bestanden i det østlige Stillehav faldet med 90 procent i de seneste 20 år. Nedgangen tilskrives forbruget af skildpaddeæg, fiskeri – og en for skildpadden uheldig udvikling af kystområderne, der lurer som den næste trussel mod artens overlevelse.

Asien er en farlig region for havskildpadderne
30 forskere fra Conservation International har udpeget de specifikke skildpadde-populationer, der er mest truede i verden. Asien viste sig at være en særlig farlig region for havskildpadderne med Japan, Myanmar, Filippinerne, Malaysia og Indonesien nævnt som de nationer, der har nogle af de mest truede bestande.
Forskere som har været involveret i undersøgelsen siger, at undersøgelsen spiller en vigtig rolle i planlægningen for bevarelse af de truede havskildpadder.

/MR

Kilder: Nature News, Independant

Seneste artikler

Ja, tak til normal sommertid om vinteren!

Natur- og friluftsfolk vil bevare sommertid - gerne året rundt. Svenskerne og nordmændene er overvejende enige: Skrot mørketiden. Havemøblerne frem - uret frem. Havemøblerne tilbage...

Derfor får efterårsskoven røde og gule farver

Vejret påvirker skovens høstfarver. De danske løvskove kan være et farveorgie i efteråret med oktober som højsæson inden bladene smides. Afhængig af træart og vejrforhold...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close