Lidl stopper salg af buræg!

Lignende artikler

Foto: Emilian Robert Vicol CC BY-SA 2.0, Vikimedia
Foto: Emilian Robert Vicol CC BY-SA 2.0, Vikimedia

Discountkæde stopper salg af buræg.
Lidl har som den første discountkæde i Danmark valgt at stoppe salget af buræg. Butikskæden har taget beslutningen på baggrund af anbefalinger fra Dyrenes Beskyttelse som vurderer, at burhøns har den ringeste dyrevelfærd i forhold til økologiske høns, frilandshøns samt skrabehøns. Ifølge Lidl har de som virksomhed et ansvar for, at det de sælger bliver produceret under ordentlige forhold. Det er derfor ikke længere muligt at finde buræg på hylderne i landets butikker.
Yderligere arbejder butikskæden med at udfase de produkter som indeholder buræg, de såkaldte skjulte buræg. Ifølge discountkæden er mere 65% af deres egne produkter allerede fri for buræg. Det drejer sig eksempelvis om mange af Lidl's pålægssalater og bake-off produkter. Lidl's ambition er, at blive 100% fri for de skjulte buræg.

MR/

Kilde: Lidl

 

ANNONCE

Seneste artikler

ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close