Lån en gratis ulveudstilling eller bestil en ulvetime

ulv_hoved
Bliv klogere på ulven – lån en gratis udstilling.

Naturhistorisk Museum i Aarhus har lavet en ny vandreudstilling om ulven – med støtte fra Nordea-fonden. Museet tilbyder at udlåne udstillingen, der i sammenslået tilstand kan være i håndterbare kasser med bærehåndtag. Ulveudstillingen kan lånes af biblioteker, skoler, museer og foreninger i hele Danmark. Man betaler blot for transporten og et mindre gebyr for vedligeholdelse.

Udstillingen indeholder afstøbninger af ulvefodspor, højttaler med ulvelyd og fem roll-up-bannere inkl. standere. Udstillingen er nem at stille op og kræver kun en stikkontakt, oplyser Naturhistorisk Museum.

Se bl.a. afstøbninger af fodspor og lær bl.a. om ulvens adfærd og kulturhistorie. Udstillingen kan bestilles ved at skrive til foredrag@nathist.dk eller ringe til Naturhistorisk Museum på tlf.: 89 333 753 / 86 129 777.

Book en Ulvetime
Naturhistorisk Museum tilbyder også et foredrag om ulven for børn og unge. Foredraget, der varer ca. 1 time, lanceres med støtte fra Nordea-fonden – og kan bestilles af biblioteker, skoler, børnehaver, museer og andre interesserede. Foredraget kan bestilles på foredrag@nathist.dk eller på tlf.: 89 333 780.
/NL
Kilde: Naturhistorisk Museum.

Mere fra NaturGuide.dk

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE