Kender du en spork?

Sporken – en del af dit spisegrej i felten

spork

Ordet spork er en sammensætning af de engelske ord “spoon” (ske) og “fork” (gaffel). Denne spork, lavet af titanium, vejer kun 17 gram.
Spisesættet til turen i felten, lavet i bioplast fra svenske Light My Fire. Sættet indeholder også en spork og kan købes hos 55nord.dk (annoncelink til tilbud).

Vidste du det? En spork er et spiseredskab, der i et stykke kombinerer egenskaberne fra en gaffel, kniv og ske. Ordet spork er en sammensætning af de engelske ord “spoon” (ske) og “fork” (gaffel).
Betegnelsen spork har eksisteret i mange år, formentlig i mere end 100 år.
I dag er sporken en populær del af friluftsgrejet, hvor det ofte gælder om at pakke rygsækken let.

Sporken findes i flere modeller. Både i letvægtsmetal som titanium og i plastik. Hos spejdernes butik 55nord.dk kan man til rimelig pris få et komplet spisepakke til rejsebrug, der indeholder både spork, kop, skåle, skærebræt m.m. Sættet er lavet i bioplast, der er fremstillet i GMO fri sukkerrør og træfibre, samt biobaseret polyethene. Sættet, der også kan bruges som madkasse i dagligdagen, koster kr. 149,- hos 55nord.dk (annoncelink til tilbud) og fås i flere farver.

En spork kan købes i de fleste grej- og friluftsliv-butikker. Titanium-sporken 3-i-1 kan bl.a. købes hos Backpackerlife (annoncelink til tilbud).
/MR

En spork kombinerer kniv, gaffel og ske.
Siden af gaflen kan bruges som kniv.

Se også: Kender du en tarp?


NaturGuide.dk tester og sammenligner netbutikkerne i relation til brugervenlighed, sikker netbetaling og kundeanmeldelser. Som altid gør vi opmærksom på at NaturGuide.dk modtager et provenu for annoncer, henvisninger og salg, men vi går aldrig på kompromis med vores egen overbevisning. 10 % gives til naturbevarende formål uden ekstra udgift for forbrugeren. Vi tager forbehold for prisændringer hos producenter og netbutikker.

ANNONCE

Læs også...

ANNONCE

Mere fra NaturGuide.dk