Kender du en spork?

Lignende artikler

Sporken – en del af dit spisegrej i felten

spork

Ordet spork er en sammensætning af de engelske ord “spoon” (ske) og “fork” (gaffel). Denne spork, lavet af titanium, vejer kun 17 gram.
Spisesættet til turen i felten, lavet i bioplast fra svenske Light My Fire. Sættet indeholder også en spork og kan købes hos 55nord.dk (annoncelink til tilbud).

Vidste du det? En spork er et spiseredskab, der i et stykke kombinerer egenskaberne fra en gaffel, kniv og ske. Ordet spork er en sammensætning af de engelske ord “spoon” (ske) og “fork” (gaffel).
Betegnelsen spork har eksisteret i mange år, formentlig i mere end 100 år.
I dag er sporken en populær del af friluftsgrejet, hvor det ofte gælder om at pakke rygsækken let.

Sporken findes i flere modeller. Både i letvægtsmetal som titanium og i plastik. Hos spejdernes butik 55nord.dk kan man til rimelig pris få et komplet spisepakke til rejsebrug, der indeholder både spork, kop, skåle, skærebræt m.m. Sættet er lavet i bioplast, der er fremstillet i GMO fri sukkerrør og træfibre, samt biobaseret polyethene. Sættet, der også kan bruges som madkasse i dagligdagen, koster kr. 149,- hos 55nord.dk (annoncelink til tilbud) og fås i flere farver.

En spork kan købes i de fleste grej- og friluftsliv-butikker. Titanium-sporken kan også købes hos 55nord.dk (annoncelink til tilbud).
/MR

En spork kombinerer kniv, gaffel og ske.
Siden af gaflen kan bruges som kniv.

Se også: Kender du en tarp?


NaturGuide.dk tester og sammenligner netbutikkerne i relation til brugervenlighed, sikker netbetaling og kundeanmeldelser. Som altid gør vi opmærksom på at NaturGuide.dk modtager et provenu for annoncer, henvisninger og salg, men vi går aldrig på kompromis med vores egen overbevisning. 10 % gives til naturbevarende formål uden ekstra udgift for forbrugeren. Vi tager forbehold for prisændringer hos producenter og netbutikker.

ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,112FansLike
2,494FølgereFølg

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close