Hjertestier kombinerer natur og motion

Lignende artikler

Har du på din vandring i naturen stødt på et hjertelogo? Så har du sandsynligvis krydset en hjertesti. Stierne kombinerer motion med naturoplevelser.

Hjertestierne er en samling af vandrestier over hele landet, som Hjerteforeningens lokalkomiteer står bag. En hjertesti er tænkt som en afmærket motionsrute i naturskønne omgivelser. Stierne er åbne for alle – hele døgnet – og ruterne er markeret med Hjerteforeningens logo. Du finder en oversigt over stierne på Hjerteforeningens hjemmeside.

Tag med på tur!
Mange af Hjerteforeningens lokalkomiteer arrangerer ugentlige begivenheder på hjertestierne. Der arrangeres mange steder enkeltstående events og lokale begivenheder.
I kalenderen på Hjerteforeningens hjemmeside kan du se arrangementer på din lokale hjertesti.
Hjerteforeningen anbefaler, at vi motionerer mindst 30 minutter hver dag. Læs evt. mere på hjertestier.dk. Hermed er opfordringen givet videre. Kombiner motion med naturoplevelser!

Annonce:
Turen begynder med gode vandresko. Find dem hos Pro Outdoor.

World Heart Day.
Den sidste søndag i september danner hvert år rammen for den internationale World Heart Day. Hjerteforeningen opfordrer til, at denne dag bliver en hjertestidag, hvor der bliver planlagt aktiviteter på hjertestierne landet over. Formålet er udbrede budskabet til hvor vigtigt det er at bevæge sig for at forebygge hjertekarsygdomme.

Se også: Gå dig til et bedre liv!
/NL

Kilde: Hjerteforeningen.

ANNONCE
ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,049FansLike
2,255FølgereFølg

Seneste artikler

Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close