Hent fisketegnet over mobilen.

Lignende artikler

Skal du ud at fiske, kan du nu købe fisketegn via mobiltelefonen på vej ud til vandet. Fødevareministeriet har lanceret et mobilt site – m.fisketegn.dk.

Hent fisketegnet via mobilen. Fødevareministeriet har lanceret et nyt site, der gør det nemmere at være lystfisker.

m.fisketegn.dk indeholder flere nyttige oplysninger for lystfiskerne. Det er hurtigt at slå fredningstider og mindstemål op for forskellige fisk. Derudover kan man gå på opdagelse i fiskeleksikonet med billeder, kendetegn, fangstmetoder mv. på en række fiskearter, man kan fange i Danmark. Desuden er det også muligt at anmelde ulovligt fiskeri.

Har du GPS i mobiltelefonen kan du nu også få overblik over, om du befinder sig i eller uden for et fredningsbælte, hvor man ikke må fiske. Det sker ved at vise brugerens position på et kort med fredningsbælter.

Service på flere sprog
Turisterne får mulighed for at vælge en tysk eller engelsk sprogversion, når de skal købe deres fisketegn mobilt. Derved kan turister hurtigt erhverve det lovpligtige statslige fisketegn, mens de sidder i sommerhuset, bilkøen eller på stranden og får lyst til at tage ud at fiske. Pengene fra salg af fisketegn går til fiskepleje, primært til udsætninger m.m. og er dermed til stor gavn for lystfiskerne selv.

Besøg m.fisketegn.dk

Alle lystfiskere mellem 18 og 65 år skal have et gyldigt fisketegn. Bemærk at udover det nationale fisketegn kræves mange steder (åer, søer) også et lokal fiskekort, der oftest købes lokalt eller direkte på nettet. Det gælder dog ikke for kysten hvor alle har fiskeret. Kystfiskeri kræver kun det nationale fisketegn.

Kilde: Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Seneste artikler

Engelskgræs – rabattens dronning

Engelskgræs har intet med England at gøre.Engelskgræs (Armeria maritima), kongeknapper eller fåreleger. En lille smuk, men hårdfør plante med mange navne som intet har...

Svalen murer med mudder

Hundredevis af små næbfulde fugtigt mudder hentes hjem til redestedet og lidt efter lidt mures en fin halvkugle frem. Svalerne er sande...
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close