Gourmet, wellness og vildmark

Afslapning efter vandring i Thy Nationalpark.

Mangler du indhold til ferien? eller en god gave?
Særlige oplevelser i ferien eller i udvalgte weekender kan hurtigt og let bookes “on the fly”. Der er efterhånden kommet rigtig mange portaler med oplevelser på det danske marked.

Af Marianne Riis
Oplevelsesportalen DuGlemmerDetAldrig.dk tilbyder faktisk en del spændende naturoplevelser – og ofte kombineret med wellness og gourmet. Faktisk tilbyder portalen mere end 300 oplevelser – og hold da op, hvor er der mange jeg gerne vil anmelde (læs prøve).
Jeg har selv (sammen med min mand) prøvet wellnessopholdet på Hotel Thingaard (2 gange), der ligger helt tæt på Nationalpark Thy. Ret fantastisk at kombinere naturoplevelser med dampende vildmarksbad og gourmetmad.

Annonce

Se også: Gavekort til 5 fede naturoplevelser.

Er du sent ude med en ferieplan? Gave? eller glemt bryllupsdagen? 
På DuGlemmerDetAldrig.dk er det muligt at afprøve nogle af de ting, der måske ikke altid er så lige til selv at planlægge. Der er alt fra rideture gennem naturskønne landskaber, safariture, kanotur med guide til en prøvetur i en svæveflyver. Eller hvad med en guidet bridgewalking over Lillebælt i 60 meters højde, der er den eneste af sin slags i Europa? Familien vil sikkert huske det for evigt!
Jeg har kigget på priserne på portalen og forsøgt at sammenholde ved at booke direkte hos udbyderne, men det synes ikke at gøre prisen billigere. Der er således ikke noget at tabe ved at bestille via oplevelsesportalen hvor det hele er samlet – og generelt finder jeg priserne rimelige – dels sammenlignet med andre portaler og dels sammenlignet med de guidede ture vi ofte tilkøber under ferien syd på.

Der er mange, gode oplevelser at hente hos DuGlemmerDetAldrig.dk. Både for ham, hende og familien. Fotos: NaturGrafik.dk og GraphicStock.

Oplevelsesgavekort med fri bytteret og 2 års gyldighed.
Der er mange tiltalende wellnessophold i naturskønne rammer. Og så er der jo lige det at hvis man har glemt en mærkedag, så er DuGlemmerDetAldrig.dk god at have i baghånden. Der er altid en god oplevelse at give – også i de mindre prislejer.  Og det fine er at man selv kan printe gavekortet og overraskelsen straks og ikke vente på at posten kommer med det, selvom gavekortet også kan modtages med posten. Portalen tilbyder 2 års gyldighed med fri bytteret, hvilket må siges at give en ret god fleksibilitet.
/MR

Jeg har samlet et par søgekategorier herunder, men ellers gå selv på opdagelse på DuGlemmerDetAldrig.dk. Vær obs på at mange af priserne er for 2 personer!

  • Naturoplevelser (bl.a. sort sol og sælsafari)
  • Gourmet (bl.a. vildmarksgourmet og kaviarsmagning)
  • Wellness (bl.a. spa- og vildmarksbad og vinterbadning/sauna)

NaturGuide.dk tester og sammenligner netbutikkerne i relation til brugervenlighed, sikker netbetaling og kundeanmeldelser. Som altid gør vi opmærksom på at NaturGuide.dk modtager et provenu for annoncer og henvisning og salg, men vi går aldrig på kompromis med vores egen overbevisning. 10 % gives til naturbevarende formål uden ekstra udgift for forbrugeren. Vi tager forbehold for prisændringer hos producenter og netbutikker.