Godt Nytår!

Godt nytårHer fra NaturGuide.dk ønsker vi jer alle et godt nytår med tak for 2018. Vi ser frem til det nye år med mange nye artikler om Danmarks dyreliv – og inspiration til nye oplevelser i Danmarks natur.

2018 har budt på masser af naturoplevelser for vores lille team bag NaturGuide.dk. Ikke mindst for mig selv, hvor jeg kan se tilbage på et år med fantastiske oplevelser i den danske natur. Så sent som i går bagte min familie og jeg boller i en gryde over bål! Det har jeg ikke prøvet før – og det blev super. Opskrift følger i det nye år.

Annonce

I 2018 har magasinet nået over 1300 gratis artikler til jer læsere og vi nåede ny læserrekord med over 1.340.000 sidevisninger. Det er vi ret stolte af og vi glæder os allerede til at tage fat på 2019.

Vi glæder os til det nye år!

Godt nytår til jer alle!

Marianne Riis,
Redaktør, NaturGuide.dk

Annonce