Godt Nytår!

Lignende artikler

Kære læsere

Fra NaturGuide.dk ønsker vi jer alle et godt nytår med tak for 2019. Vi glæder os til en masse spændende naturoplevelser i 2020 – med opskrifter på bålmad, test af grej og udstyr, vandreture m.m. – og mange nye artikler om Danmarks dyreliv.

Marianne Riis Lisborg2019 har været et udviklende år for NaturGuide.dk. Igen i år er sidens design blevet optimeret for at følge med udviklingen. Flere og flere læser NaturGuide.dk på mobilen – faktisk over 60 % i 2019. Igen i år har magasinet øget sin læserskare – med ca. 10 % i forhold til året før. Den tendens håber vi vil forsætte i 2020.

Som nogle måske har bemærket har vi fået forstærkning på billedsiden fra nogle af Europas dygtige naturfotografer. Det er gået så stærkt at vores eget billedarkiv NaturGrafik ikke har kunne følge med. Gode billeder gør en forskel og derfor vil vi også i 2020 forsætte med at hjemkøbe nogle af de bedste naturfotos til at illustrere magasinets artikler. 

Når vi ser tilbage på 2019 falder tankerne uvilkårligt på gode og lærerige naturoplevelser. Det er blevet til shelterture, vandreture, fisketure, ravture – og selv vildmarks-gourmet-ture. Vi har fået testet en del grej og udstyr – og vi har afprøvet en række spændende måder at tilberede mad fra naturen – fra krabbesuppe, bålstegte skovduer, vildsvin til syltede ramsløg og grannålesaft. Det har været sjovt og spændende – og vi glæder os allerede til at tage fat på 2020. 

Vi glæder os til det nye år!

Godt nytår til jer alle!

Marianne Riis,
Redaktør, NaturGuide.dk

ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,052FansLike
2,276FølgereFølg

Seneste artikler

Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close