Gaveliste til børn

Gaveideer til aktive udebørnOutdoorgrej- og udstyr på ønskesedlen til børn og unge.

Måske skal du finde en god julegaveide til dine børn, børnebørn, nevøer eller niecer? Vi har her udvalgt en række gode gaveideer til aktive udebørn, der interesserer sig for natur og udeliv. Vi har håndplukket et udvalg af tøj, gadgets, udstyr og teknologi, der leveres lige til døren – og til fornuftige priser!


Okuma G-Force fiskestang – et rigtig godt begynder-fiskesæt.

Annonce


Det er både sjovt, hyggeligt og spændende at fiske – og ethvert barn bør prøve det.
Dette sæt er sammensat til den unge begynder, der ønsker sig godt grej. Fiskestangen (klingen) er lavet af carbon composite der giver den lethed, styrke og gode kasteegenskaber. stangen er let og alligevel stærk og kan anvendes i mange fiskesituationer!
Hjulet, Okuma Electron er et rigtig godt hjul til prisen. Serien er fyldt med den seneste hjulteknologi. Et velafbalanceret hjul med en god stabil bremse. Hjulet kommer med påspolet line, så sættet skal blot pakkes ud og samles, så er du klar til at fiske! Sættet fås i 5 længder med forskellig kastevægt, men størrelsen “8 fod og 10-30 gram kastevægt” vil være et godt valg, der dækker de fleste – både store og små.
Sættet er fundet hos ProOutdoor.dk på tilbud til kr. 299,95. (nedsat 250 kr.)


Lækker junior sovepose til sen forår og sommerbrug.

En sovepose er et must når der skal overnattes hos venner, men især er det fedt at sove ude i den danske natur med gratis overnatning på hundredevis af telt- og shelterpladser, der er spredt over hele landet.
Med sine 160 cm er Nordpol Basic Junior soveposen designet til børn. Den har en praktisk 2 vejs lynlås og vejer kun 1,3 kg. Soveposens komfort-temperatur ligger mellem 10-22 grader (sommerhalvår). Den kan maskinvaskes ved 30 grader.
Soveposen er lige nu fundet på tilbud hos OutdoorPro.dk til kr. 249,-


Smart pandelampe med sensor.

Det er en helt ny verden at gå på opdagelsen i naturen (eller blot i haven) med en Dorr KL-25 pandelampe og det er altid spændende at udfordre mørket.
Pandelampen har indbygget sensor og kan derfor tændes/slukkes ved at vifte med hånden. Justerbar pandebånd og evnen til at lyse op til 100 m. Lysstyrken er variabel og kan derfor også anvendes som læselampe i teltet eller shelteret. Lysstyrke 200 lumen. Lygten leveres med batterier. Set hos Zeejuu.dk til kr. 189,- på tilbud. (psst…brug rabatkoden naturguide10 – og spar yderligere 10%)


Praktisk multi-tool fra Gerber med bl.a. saks, pincet og tang.

Gerber Dime Micro Tool er et lille smart mulitool til som er perfekt til at løse udfordringer derude – på fisketuren, vandreturen, spejderlejr m.m.
(anbefales kun til friluftsaktive teenagere og voksne – ikke til børn)
Denne forbedrede udgave er udstyret med en række praktiske værktøjer. I Gerber Dime Micro tool finder du bl.a. en lille kniv, tang, saks, pincet, skruetrækker – både stjerne og flad, fil m.m. Dette værktøj måler under 7 cm sammenfoldet og 11 cm udfoldet.
Gerber Dime Micro tool er designet i samme høje kvalitet, som generelt kendetegner alle Gerbers produkter.
NB: I følge den reviderede knivlov må knive igen bæres i naturen af alle, men ikke i offentlige forsamlinger, butikker, sportsarrangementer, fester og lignende. Spar lige nu 25 % hos OutdoorPro.dk, hvor multi-tool’et er set til kr. 223,50.


Blød hue i 100 % merinould. Fås i flere farver.

Det er ikke fedt at fryse om hovedet når man er ude – hverken på fisketur, med far på jagt eller bare en tur i skoven. Denne elefanthue fra norske ACLIMA er lavet i 100 % blødt merinould.
Huen varmer og beskytter både øre, hals og hoved og forlænger lysten til at være udenfor. Åndbart materiale.
Huen er TEC behandlet, der gør den ekstra blød og dejlig at have på. Findes i flere farver samt størrelser hos OutdoorPro.dk til 149,-


Medbring ekstra strøm til opladning af din mobil – vejer kun 116 gram.

Nu kan du medbringe ekstra strøm og opladning til mobiltelefonen med den lille, smarte powerbank Greylime Power Slim – 4000 mAh, der kun vejer 116 gram.
Den elegante model med aluminiumkabinet kan fås i farverne sort, sølv, turkis, magenta og guld.
Slut med at løbe tør for strøm når du er ude på farten.
Den lille powerbank fylder ikke meget i lommen (under 1 cm tyk) og kan give din telefon liv fra 0-100%.

Power Slim forhandles online hos Powerbanken.dk. Den fås i sort på tilbud til kun 149 kr.


 

Flot t-shirt i lækker kvalitet med dyremotiv.

Med over 3000 forskellige designs med natur- og dyremotiver er der noget for enhver smag. Motiverne er indfarvet i stoffet og der er brugt en miljøvenlig vandbaseret farve der bare holder.

T-shirten er lavet af øko-bomuld, kemikaliefri farver, for-vasket og krympefri. Polar Collage t-shirten som er afbilledet fås hos Zooshirts fra 229,-


En vandafvisende notesbog til al slags vejr.

Husk dine oplevelser i naturen. Med en vandafvisende notesbog er det muligt, at lave notater og skitser på turen så alle detaljer huskes – også i regnvejr.

Også god til skoleelever på tur eller studerende på ekskursion.
Den slidstærke notesbog fra Highlander er på 50 sider og fås i størrelsen 15,5 x 12 cm, hvilket er tæt på A6 størrelse. Set hos Vandreshoppen.dk til 99,-


Sej original Buff halsvarmer – kan bruges på et utal af måder.

Buff junior halsvarmer er perfekt når du er ude. Fylder intet i lommen/tasken, og hurtigt at trække på når det er koldt. Halsrøret er åndbart og dejlig varm. Den kan bruges på et utal af måder. Eksempelvis som maske, hue, bandana, hårbånd, pandebånd, halstørklæde eller pirathue. Se videoen.
Er lavet af 100% polyester microfibre øko-tex og passer til børn og unge i alderen 4-12 år. Til større børn og unge fås halsvarmeren både i jagtgrøn og mange andre farver.
Set hos Outmore.dk til 149,95


Se ud i rummet med et Carson Skyseeker bord teleskop.

Et godt begynder-teleskop for de lidt større børn og deres forældre. Med to forstørrelsesgrader på henholdsvis 15x og 37,5x er det muligt at se både månens kratere og fjerne planeter. Placer kikkerten på et fladt, vandret underlag f.eks. et havebord og gå på opdagelsen i universet.
Carson Skyseeker teleskopet skal ikke samles, men er klar til brug straks. Hos zeejuu.dk til 699,-
Obs: Brug rabatkoden naturguide10 og spar 10 %. (Psst! Koden gælder julen over på alle produkter hos Zeejuu.dk)


Lille lomme-mikroskop med 60-120x forstørrelse.

Prøv at se fluen eller edderkoppen i vindueskarmen gennem dette lille lomme-mikroskop!
Med MM-300 MicroBrite Plus ™ fra Carson Optical kan du nu udforske en verden, tættere end øjet kan se. Microbite er et kraftfuld 60-120x lomme-mikroskop med et let og kompakt design. Se f.eks. utrolige detaljer på blade og blomster –
Lomme-mikroskopet har indbygget LED lys, der giver et lyst og klart billede med en gummibelagt okular der gør det behagelig at se i.
Micro Brite Plus ™ passer nemt i din lomme, så du kan tage den med dig overalt.
Set hos Zeejuu.dk til kun 129 kr.


Oppustelig liggeunderlag til telt- eller shelterturen (eller som siddeunderlag på familieskovturen).

Oppustelig Junior Base liggeunderlag fra Highlander til friske børn på overnatning i naturen. Vejer kun 700 gram. Mål: 120x51x3 cm. Rulles sammen så det fylder minimalt.
Når du skal have luft i liggeunderlaget, skal du blot åbne ventilen, så vil der sive luft ind af sig selv.
Kan også bruges hvis I er på tur med familie og venner og vil sidde tørt og isoleret fra den kolde jord. Set hos Vandreshoppen.dk til 349,-


God begynder kikkert til børn med flere funktioner.

Test af Focus Action III kikkert.

God start kikkert til børn som er nem at holde stille og har et stort synsfelt. Focus Action III med 8×25 forstørrelse vejer nemlig kun 230g. Med en nærgrænse for skarphed på 3 m (ned til 2 meter ifølge test ) er det også muligt at studere mindre dyr som eksempelvis insekter tæt på. Ved at vende kikkerten, kan den bruges som lup. For børn som bruger briller er kikkerten forsynet med twist-up-øjestykker. Set hos Juniorgrej.dk til 379,- 


NaturGuide.dk tester og sammenligner netbutikkerne i relation til brugervenlighed, sikker netbetaling og kundeanmeldelser. Som altid gør vi opmærksom på at NaturGuide.dk modtager et provenu for annoncer, henvisninger og salg, men vi går aldrig på kompromis med vores egen overbevisning. 10 % gives til naturbevarende formål uden ekstra udgift for forbrugeren. Vi tager forbehold for prisændringer hos producenter og netbutikker.

Annonce