Gavekort til fem fede naturoplevelser

Lignende artikler

sortsol_aftenhimmel
Flere gaveportaler tilbyder nu oplevelsesgaver i naturen. Her ventes på fænomenet “sort sol” hvor tusinder af stære snart vil danne dansende skyer på aftenhimlen.

Naturoplevelser med guide. 
Det er blevet populært at opleve og lære om Danmarks natur. Nu kan du give en naturoplevelse med guide som gave – eller inddrage en fælles naturoplevelse som en del af en ferieplanlægningen.

Den stigende efterspørgsel på naturoplevelser har betydet at flere professionelle guider, naturvejledere og instruktører i dag tilbyder arrangementer med naturoplevelser i alle kombinationer fra hårde strabadser til vild luksus og gourmetoplevelser.
Nu kan du endda give en naturoplevelse som gave til din mand/hustru, ven/veninde og få en mindeværdig fælles oplevelse. Vi har gennemtrevlet et par af markedets store oplevelsesportaler og fundet nogle af de bedste gavekort til gode naturoplevelser. Alle gavekort er gyldige i 2 år inklusiv fri bytteret! Du kan selv finde flere oplevelser, der passer til dig på DuGlemmerDetAldrig.dk f.eks. Sort sol, vildmarks-gourmet m.fl.

Bådtur på Aarhusbugten

aarhusbugtenMed udgangspunkt fra Toldboden tages du med ud på vandet på en mindeværdig naturoplevelse med fart og fortællinger. Aarhusbugten er fuld af oplevelser og historie.
Udbyderen, Aarhus SeaRangers, beskriver oplevelsen således:
“Vi tager vores passagerer med derud, hvor de virkelige oplevelser gemmer sig. Med andre ord har vores ture fokus på indhold, læring og viden, og det gør ikke noget, hvis man har det sjovt, imens man bliver klogere på sig selv og omverdenen…”
Turen foregår med 600 hk RIB-både.

Læs mere:
Turen på Aarhusbugten koster kr. 399,00 per person.

Østerstur i Vadehavet.

oesterssafari

Her skal du, eller en heldig gavemodtager, på en storslået naturoplevelse og nyde friske østers. Tag med på tur med engagerede naturvejledere, der fortæller om naturen og dyrelivet i Vadehavet.

Når tidevandet trækker sig tilbage er der mulighed for at gå på østersjagt i Vadehavets overdådige spisekammer. Østersene finder du i overflod, og de kan spises direkte fra havbunden. På turen lærer du om østers og deres betydning.

Vi anbefaler praktisk, varm, vind- og vandtæt påklædning samt gummistøvler. Turen varer 2-3 timer og der er ingen aldersgrænser.

Husk spand til østers, evt. en greb, hvis du vil grave efter andre muslinger, samt handsker (eksempelvis neoprenhavehandsker).

Arrangør.
Turen arrangeres af Sort Safari, der nok mest er kendt for sort sol-naturfænomenet. Sort Safari har i mere end 10 år udviklet trendsættende naturarrangementer i samarbejde med professionelle og engagerede naturvejledere.

Læs mere:
Prisen er kr. 175 per person.

Sælsafari i Nationalpark Vadehavet.

vadehavet_saelbankeBesøg Vadehavet ved Mandø i Nationalpark Vadehavet, hvor Mandø, et naturparadis på ca. 8 km2, byder på sælsafari og unikke naturoplevelser. Øen kan kun besøges ved lavvande og der kan kun køres til øen ved ebbe. Det er noget helt særligt og mindeværdigt at tilbringe tid i disse omgivelser.
Undervejs vil arrangørerne berette historier om Mandø, om stormfloder, dyrelivet m.m. Turen inkluderer en 6-8 km lang tur med hestevogn.
Der er gode muligheder for at komme tæt på sælerne i Vadehavet, hvor der lever mere end 4500 sæler. På hele turen tages der hensyn til sælerne.

Læs mere:
Prisen er kr. 200 per person.

Smagen af Mols – i fortid og fremtid.

vandre_molsUnik naturoplevelse tæt på Aarhus. Med udgangspunkt fra Toldboden i Aarhus sejles I til Skødshoved, Mols, hvor en ca. 9 km en guidet smagsvandring i naturen starter. Turen indeholder både fart over feltet, når der sejles med 600 hk RIB-både på Aarhusbugten og vandretur med smagsoplevelser og historier om bugtområdets natur og kultur.
I oplevelsen er inkluderet lækker og autentisk frokost lavet af lokale råvarer (krabbebisque m. tilbehør) og bålhygge med fladbrød og fortællinger om vikingerne ved Aarhus Bugt.

Læs mere:
Pris pr person (inkl. mad og smagsprøver) er kr. 999,00.

En hyggelig dag i kano.

kanoturEn storslået naturoplevelse set fra kano. Afholdes forskellige steder i landet; Odense Å, Mølle Åen, Kongeåen, Silkeborg.
Kanosejlads er er en oplevelse for alle. Det kan læres af alle og stilheden og den skønne natur er noget for enhver, lover arrangørerne.
Oplevelsen kræver ingen særlige forudsætninger, hvilket gør det til en perfekt oplevelsesgave. Turen arrangeres af instruktører fra Outdoorsports og inkluderer lån af det nødvendige grej og grundig introduktion. Få en smuk og hyggelig naturoplevelse på vandet.

Læs mere:
Oplevelsen koster kr. 995,00 for to personer inkl. frokost i det fri. Det er også muligt at købe en mindre, kortere tur uden frokost til kun kr. 595,00 for to personer.
Tip: Prøv også at søge på “luksus” – og find et luksus kanoophold.

Flere oplevelser?
Find eventuelt selv flere oplevelser på DuGlemmerDetAldrig.dk.


NaturGuide.dk har testet de fleste omtalte netbutikker i relation til brugervenlighed, sikker netbetaling og kundeanmeldelser. NaturGuide.dk modtager et provenu for henvisning og salg, hvor 10 % gives til naturbevarende formål uden ekstra udgift for forbrugeren. Vi tager forbehold for prisændringer hos arrangøren.

ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE

Følg NaturGuide.dk

8,335FansLike
4,751FølgereFølg

Seneste artikler

ANNONCER

Annonceplads