Fulde solsorte kolliderer med omgivelserne

Lignende artikler

På en skole i Cumbria i England har man fundet døde solsorte. Fuglene har pådraget sig deres kvæstelser ved styrt og sammenstød under fuglenes flyvning fordi de var berusede af gærede bær.

Døde solsorte var beruset!
På en skole i Cumbria i England har man fundet døde fugle. En nærmere undersøgelse viser, at de er døde af alkoholforgiftning.
Et dusin unge solsorte fugle blev fundet på legepladsen ved skolen og specialister inden for dyrevelfærd blev tilkaldt for at undersøge fuglene.

En analyse viste, at en af fuglene havde en stor mængde ren alkohol i leveren.
Forskerne mener, at fuglene har pådraget sig deres kvæstelser fordi de var berusede af gærede bær, hvilket har resulteret i fatale sammenstød og styrt under fuglenes flyvning.
Personalet fra Animal Health og Veterinary Laboratories Agency (AHVLA) har offenliggjort deres resultater i Veterinary Record.

Yderligere en fugl blev fundet i området. Den var i live, men usikker på benene og måtte bruge sige vinger til støtte for ikke at vælte. Den fulde fugl er blevet plejet på et lokalt opholdssted for vilde dyr og er nu kommet sig fuldstændigt efter 2 uger på opholdsstedet.
/MR

Kilde: BBC news

Seneste artikler

Boganmeldelse: På sheltertur

På sheltertur. En guide til nære oplevelser i naturen. Læst og vurderet af Niels Dahlin Lisborg Friluftsliv har fået et stigende tag i den danske befolkning....

Naturen i december

December er årets mørkeste tid og dog også måneden, hvor mørket vender og dagene langsomt begynder at tiltage i længde. December er opkaldt efter...

Lav nemt selv brændte mandler over bål eller grill.

Brændte mandler hører normalt julen til, selvom de er lækre året rundt. Den traditionelle juleknas tilberedes ofte udendørs på markeder eller ved boder på...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close