Fotoreportage: En kamp på liv og død!

Lignende artikler

Drama ved slottet! Kæmpe skrubtudse angribes af en stor snog!

Af Niels Lisborg & Sabine Jensen.
Vejret var godt, mildt og let overskyet. Vi var på besøg i slotshaven ved Frederiksborg Slot. Masser af mennesker, masser af blomster og masser af motiver. Som altid er kameraet med som tro følgesvend og der bliver blandt andet stillet skarpt på en lappedykker i slotssøen og en allike i de gamle lindetræer. Vi går lidt afsides op mod den mindre friserede plæne nordøst for slottet. Vi følger en rød mur, hvor nogle pæretræers arme er spændt fast – og dér sker det!

Lige foran os, tæt ved muren, har en snog kastet sig over en stor, tyk tudsemor og der udspilles et drama på liv og død lige foran vores fødder!

En kamp for livet!
Snogen har bidt sig fast om tudsens hoved og får tudsen væltet rundt på ryggen. Tudsen opgiver dog ikke uden kamp og puster sig op som en ballon for at undgå at ende i snogens mave. Tudsen synes alt for stor for snogen, men slangen giver ikke slip og kæmper ufortrødent videre. Til sidst bliver tudsen slæbt ind i ly under en busk. Om tudsen undgik sin skæbne eller endte som snogeføde er derfor uvist. Se de dramatiske billeder herunder!

ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,113FansLike
2,493FølgereFølg

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close