Fotoreportage: En kamp på liv og død!

Drama ved slottet! Kæmpe skrubtudse angribes af en stor snog!

Af Niels Lisborg & Sabine Jensen.
Vejret var godt, mildt og let overskyet. Vi var på besøg i slotshaven ved Frederiksborg Slot. Masser af mennesker, masser af blomster og masser af motiver. Som altid er kameraet med som tro følgesvend og der bliver blandt andet stillet skarpt på en lappedykker i slotssøen og en allike i de gamle lindetræer. Vi går lidt afsides op mod den mindre friserede plæne nordøst for slottet. Vi følger en rød mur, hvor nogle pæretræers arme er spændt fast – og dér sker det!

Lige foran os, tæt ved muren, har en snog kastet sig over en stor, tyk tudsemor og der udspilles et drama på liv og død lige foran vores fødder!

En kamp for livet!
Snogen har bidt sig fast om tudsens hoved og får tudsen væltet rundt på ryggen. Tudsen opgiver dog ikke uden kamp og puster sig op som en ballon for at undgå at ende i snogens mave. Tudsen synes alt for stor for snogen, men slangen giver ikke slip og kæmper ufortrødent videre. Til sidst bliver tudsen slæbt ind i ly under en busk. Om tudsen undgik sin skæbne eller endte som snogeføde er derfor uvist. Se de dramatiske billeder herunder!

Lignende artikler

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE