Fotoreportage: Kat fanger slange!

Lignende artikler

En almindelig huskat fanger og bringer en levende slange hjem til sine killinger.

Under en ferietur til Kroatien med fokus på landets natur og dyreliv får rejseholdet uventet en ekstra oplevelse. Naturvejleder Niels Lisborg fortæller:

” Vi var lige kommet tilbage efter en vellykket river-rafting på Cetina-floden og sad under et stort valnøddetræ og fordøjede de flotte naturoplevelser med vores kroatiske arrangører. Pludselig kommer en kat gående med en sprællevende slange i munden. Vi ser hurtigt at det er en ugiftig snog, men slangen har ikke tænkt sig at opgive uden kamp.

Slangen vrider sig og spræller energisk, men kattemor slæber den ihærdigt afsted. I få spring hopper hun op ad stigen, der står op ad en gammel lade og trækker slangen med op til sine ventende killinger, der er klar til at kaste sig over dette noget usædvanlige bytte”

Fotografen Stipe Kznic var hurtig med kameraet. Se billederne her:

Tidligere artikelDen hvide gråspurv
Næste artikelEdderkoppens anatomi
ANNONCE

Følg Danmarks natur på de sociale medier

8,113FansLike
2,493FølgereFølg

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close