Forurening dræber ligeså mange mennesker som canser

Lignende artikler

pollution_worldForurening dræber ligeså mange mennesker som kræft, advarer chefen for FN's miljøagentur.

På verdensplan dræber forurening nu lige så mange mennesker som kræftsygdomme, advarer den nye chef for FN's miljøagentur UNEP; nordmanden Erik Solheim.
Miljøagentur-chefen har på et pressemøde i Schweiz redegjort for, hvorfor han mener, at forurening- og miljøproblemer skal ses blandt verdens mest presserende udfordringer.
“Vi må se på krydsfeltet mellem miljø og krig og konflikter og migration,” siger han.

I 2012 døde 8,2 mio. mennesker af kræft. Tidligere i år meddelte WHO, at 12,6 mio. mennesker hvert år mister livet på grund af forurening og andre miljøfaktorer.


Kilder: un.org, jp.dk.

Seneste artikler

Kæmpe genprojekt afdækker fuglenes evolution siden dinosaurerne

Forskere fra bl.a. Københavns Universitet er i færd med at kortlægge alle fugles genetiske arvemateriale, der skal afsløre fuglenes evolution siden dinosaurerne. Fuglene udviklede...

Motion gør dig stærkere mod corona

Undersøgelser viser at motion styrker din krops forsvarslinjer mod virus. Endnu en grund til at spænde vandrestøvlerne på og tage ud på tur. Af Marianne...
ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close