Flotte naturmotiver fra Plakat Portalen

Unikke plakater du ikke finder andre steder!

Verden er heldigvis fuld af skønne motiver, men der skal alligevel noget særligt fængende til at man gider at have et motiv hængende i sit hjem som en indrammet plakat. Med den tilgang og skepsis besøgte jeg den nye danske side plakatportalen.dk, der reklamerer med både unikke og eksklusive designs – kun for Plakat-portalen.
Det første jeg bed mærke i var prisen! Kun 99 kr. for en stor-plakat i 50×70 cm. Motiverne fås også i mindre størrelser – ned i A4, men prisen er den samme uanset størrelse! Dernæst var det selvfølgelig motiverne – og jeg blev ret hurtigt solgt! Der er virkelig mange fede plakater – både fantasifulde, smukke og eftertænksomme plakater til børneværelset, men også dekorative og stilfulde motiver man kan fundere over, der kan bære en plads i stuen eller kontoret.

Bestiller man fire plakater er forsendelsen gratis

Trykt i Danmark på et svanemærket trykkeri

Til den lave pris skulle man formode at plakaterne trykkes i Kina eller et andet sted i Fjernøsten, men Plakat Portalen oplyser, at alle plakater bliver trykt i Danmark på et svanemærket trykkeri for at sikre kvalitet og bæredygtighed i produktionen.  

I disse dage er jeg ved at indrette et værelse i vores sommerhus – og jeg fandt lige præcis det motiv, der bidrager til den stemning jeg ønsker at skabe. Hermed er tippet givet videre. Kig selv forbi plakatportalen.dk (annoncelink til tilbud). Man kan ikke undgå at blive inspireret!

Mere fra NaturGuide.dk

SENESTE FRA NATURGUIDE.DK

UGENS MEST LÆSTE