EU udvider forbud mod dyreforsøg!

Lignende artikler

Udvidet forbud mod dyreforsøg ved fremstilling af kosmetik- og hygiejneprodukter.
EU har vedtaget et lovforslag, som skal udvide det eksisterende forbud mod dyreforsøg med kosmetik- og hygiejneprodukter. Det har siden 2004 været forbudt at bruge dyr til test af disse produkter, men det har indtil nu ikke været forbudt at bruge forsøgsdyr til at teste de råvarer som benyttes til kosmetik- og hygiejneprodukter. “Det har været en lang kamp igennem flere årtier som endelig har båret frugt ved at få forbuddet vedtaget”, det skriver organisationen WSPA (World Society for the Protection of Animals).

I dag kan man dog stadig, ifølge WSPA, finde produkter på hylderne, hvor råstofferne er testet på dyr, da forbuddet ikke er med tilbagevirkende kraft. Men alle fremtidige kosmetikprodukter som sælges i EU og de ingredienser som bliver brugt i produkterne,  må ikke længere være testet på dyr.

EU har strammet lovgivningen for dyreforsøg.

Kilde: WSPA

ANNONCE

Seneste artikler

ANNONCE
Deaktivér venligst din Adblocker
Kære læser!
NaturGuide.dk er et 100% gratis magasin med nu over 1300 gratis artikler til dig. Det kan vi kun levere, hvis vores annoncører må vise annoncer. Til gengæld lover vi, at vi ikke generer dig med blinkende, larmende reklamer.
10 % af vores annonce-provenu donerer vi til naturbevarelse. 
Hjælp os med at hjælpe - og deaktivér din adblocker for NaturGuide.dk.

På forhånd tak.
Close